Ereğli’de Fidan Dikim Etkinliği

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, geleceğe bırakılacak en önemli miraslardan birisinin ormanlar olduğunu söyledi.

Yeniköy Mahallesi’nde düzenlenen fidan dikim programına, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Konuşmasında, "Geleceğe bırakacağımız en önemli miraslardan birisi ormanlardır" diyen Başkan Özgüven, bu mirasa katkı sağlamak için Ereğli’nin her noktasına fidan dikimi gerçekleştireceklerini söyledi.

Fidanı sadece dikmekle değil bakmakla da mükellef olduklarının altını çizen Özgüven, "Bu konuda bizlerin üzerine ne kadar sorumluluk düşüyorsa vatandaşlarımız üzerine de o kadar sorumluluk düşmektedir. Hep birlikte yaşadığımız şehri yeşile büründüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Özgüven’in konuşmasının ardından fidanlar toprakla buluşturulurken, Başkan Özgüven önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Belediye Personellerinden Sevide Tavas ve annesi Ayşe Tavas için de fidan dikimi gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri