Ereğli Yeşilyurt önünde çıkış arıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını dün Ereğli’de yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde dün sabah kondisyon çalışması yapan Ereğli Belediyespor, öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı idman yaptı. Bugün sabah İstanbul’a giden temsilcimiz burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligde önemli bir avantaj yakalayan Yeşil-Beyazlılar, Yeşilyurt deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, rakiplerinden çekinmediklerini ifade ederek, “Ligde zaman zaman kötü günler yaşadık ancak Nilüfer Belediyespor galibiyeti ile bu son buldu. Önümüzdeki maçları kazanıp, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bu karşılaşmalardan birisi de Yeşilyurt karşılaşması. Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi bir ekibiz. Yeşilyurt’u yenerek hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri