Ereğli, Vakıfbank önünde

Ereğli Belediyespor, bugün ligin ve Avrupa’nın en güçlü takımlarından Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekomspor’u konuk edecek
Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak iyi bir çıkış yakalamak
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün ligin ve Avrupa’nın en güçlü takımlarından Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekomspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Ereğli Atatürk Salonu’nda oynanacak maçı K.Burum, M. Ekik hakem ikilisi yönetecek. Ereğli Belediyespor’un maçta Slepova, Aslı, Emel, Kryvobo, Mariana ve Aslıhan ile mücadele etmesi bekleniyor.
Yeşil-beyazlılar, son haftalardaki çıkışını sürdürüp güçlü rakibini yenmeyi hedefliyor. Başantrenör Mustafa Çayır yaptığı açıklamada, “Vakıfbank Türkiye liginin ve Avrupa’nın güçlü takımlarından birisi. Çok kaliteli oyunculara sahip ve yaptığı işler ortada. Ancak hiçbir takım yenilmez değildir. Sezon başında tam bir takım olamadığımız için istemediğimiz sonuçlar aldık. Son haftalarda gösterdiğimiz performansla hızla üst sıralara doğru yükseldik. Bu yükseliş inşallah Vakıfbank önünde de sürecek ve boş bir takım olmadığımızı herkes görecek. Hedefimizde en ufak bir sapma yok, şu anda ligin en iyi takımlarından birisi konumuna geldik. Avrupa kupalarından birine mutlaka katılacağız” ifadelerini kullandı.
Vakıfbank Güneş Sigorto maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise” Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz salon ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak. Bunu da başaracağız” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 10. hafta maçları bugün tamamlanacak. Program şöyle: 13.30 Dicle Üniversitesi-Fenerbahçe Acıbadem (Diyarbakır Ziya Gökalp) 14.00 Ereğli Belediyesi-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Konya Ereğli) 15.00 Ankaragücü-Beşiktaş (TVF Başkent) 16.00 IBA Kimya TED Kolejliler-Galatasaray Medical Park (Ankara TOBB) 17.30 İller Bankası-Nilüfer Belediyesi (TVF Başkent) 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Karşıyaka İZKA İnşaat (Eczacıbaşı).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri