Ereğli Vakıfbank önünde

Ereğli Belediyespor Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi play-off ilk maçında bugün Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’u konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefe evinde kazanarak ikinci maç için moral bulmak
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde Ereğli Belediyesi ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom arasındaki Play-Off çeyrek final serisinin ilk maçı bugün yapılacak. Ereğli Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Ligde normal sezonu 7. sırada tamamlayan temsilcimiz ile 2. sırada bitiren Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom arasındaki Play-Off çeyrek final serisinde 2. maç ise 21 Nisan Çarşamba günü Burhan Felek TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak. Ereğli Belediyespor’un Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile oynayacağı play-off ilk maçını B.Bozkurt ve M. Taşpınar hakem ikilisi yönetecek. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Thikauw. Bugünkü maçta forma giyemiyor.
Toplamda 2 galibiyete ulaşacak takımın yarı finale çıkacağı seride gerekirse 3. maç 22 Nisan Perşembe günü yine Burhan Felek TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda yapılacak. Normal sezonda oynanan karşılaşmalarda Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar, sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı 3-0, ikinci yarıdaki karşılaşmayı ise 3-1 kaybetti.
Ereğli Belediyesi-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom eşleşmesinden turu geçecek ekip, yarı finalde, Eczacıbaşı Zentiva-İller Bankası eşleşmesinden turu geçecek takımla karşılaşacak. Öte yandan Aroma Bayanlar 1. Ligi Play-Off 1. Tur maçlarında bugün oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: 12.00 Ankaragücü-F.Bahçe Acıbadem, 14.00 Ereğli Bld.-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom
ONAR. VAKIFBANK GÜÇLÜ RAKİP
Ereğli Belediyespor Antrenörü Ata Onar, Ereğli’de zor bir sınav vereceklerini ifade ederek, “Bugün kendi sahamızda zor bir kaşılaşma oynayacağız. Vakıfbank’ı normal sezonda Ereğli’de zorladık. Bu maç için oyuncularıma güvenim tam ve kazanacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyorum. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Verecekleri destek ile rakibimizi yenerek bir üst tura yükseleceğimize inanıyorum” dedi.
Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise kulüp olarak Play-Off’larda başarılı sonuçlar almak istediklerini belirterek, “Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom maçının kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak yenemeyeceğimiz bir takım değil. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz Play-Off’larda başarılı maçlar çıkartarak Konya’nın ve ilçemizin adını en iyi şekilde duyurmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri