Ereğli kupa mesaisinde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Teledünya Kupasında da yoluna devam edebilmek için bugün Nilüfer Belediyespor’u yenerek kupa dışına itmenin hesaplarını yapıyor
Geçtiğimiz Pazar günü ligdeki ilk galibiyetini alan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Teledünya Kupasında da yoluna devam edebilmek için bugün konuk edeceği Nilüfer Belediyespor’u yenerek kupa dışına itmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı takımın deneyimli başantrenörü Mustafa Çayır, “Henüz yeni yeni kendimize geliyoruz. Zaman içerisinde iyi bir takım olduğumuzu herkes görecek, Geçtiğimiz hafta güçlü bir rakibi yenip, ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Bu moralle, Teledünya Türkiye Kupasında Nilüfer Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bizim hiçbir rakipten korkumuz yok, en az onlar kadar güçlüyüz. Yabancı oyuncularımız da artık takıma alışmaya başladı. Büyük katkı yapıyorlar. Evimizde oynayacağımız kupa maçını kazanıp hem rakibimizi elemek, hem de bize büyük destek veren taraftarımızı ikinci bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Tüm Ereğlili sporseverleri maça davet ediyorum. Benim Nilüfer Belediyespor’u yenip, kupada yolumuza devam edeceğimizden şüphem yok. Tüm oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.
Ereğli Belediyespor’un Teledünya Kupasında Nilüfer Belediyespor ile oynayacağı maç saat 15.00’te Ereğli Atatürk Spor Salonunda başlayacak. Müsabakayı O.Yolagelen ve A.Demir hakem ikilisi yönetecek.
EREĞLİSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ligin 6. haftasında IBA Kimya TED Kolejliler’i konuk etti. Geride kalan 5 haftada galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar, ligin ilk puanını IBA Kimya TED Kolejliler’i 3-2 mağlup ederek aldı. Toplam 117 dakika süren maçın ilk setini 25-16 kazanan Ereğlispor, ikinci seti 22-25 kaybederek durumu 1-1’e getirdi.
3. seti 17-25 kaybeden ve geriye düşen Ereğlispor, son seti 25-19 kazandı ve maçı uzatmaya götürdü. 5. Seti 15-10 kazanmasını bilen Ereğlispor, 3-2 kazandığı maçta sezonun ilk puanını hanesine yazdırmış oldu. Aldığı galibiyetle umutlanan yeşil-beyazlılar, IBA Kimya TED Kolejliler karşısında Emel, Aslı, Aslıhan, Anttonina Kryvobogova, Marina Slepova, Mariana Alves Casse (Derya, Kübra, Merve, Mediha) ile mücadele etti.
Ayrıca Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 6. hafta maçları sonunda Eczacıbaşı Vitra, liderliğini korudu. Haftanın en çekişmeli ve en sürpriz sonuçlu maçı Konya Ereğli Belediye ile İBA Kimya TED Kolejliler arasında yapıldı. Ligde geçen hafta puansız son sırada yer alan Konya Ereğli Belediye, sahasında, kendisinden 6 basamak üstte yer alan Başkent ekibi karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak ligdeki ilk galibiyetini ve puanını aldı. Maçtan 3-2 galip ayrılan temsilcimiz, hanesine 2 puan yazdırıp bir basamak yükselirken, İBA Kimya TED Kolejliler bu yenilgiyle bir basamak geriledi ve bu hafta 7. sırada yer aldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri