Ereğli kritik maça hazır

Süper Amatör'de şampiyonluk mücadelesi veren Ereğlispor bugün evinde Karapınar'ı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar karşılaşmadan galip gelmesi halinde liderliğe yükselecek

Konya Süper Amatör Lig'in 21.haftasında Ereğlispor, saat 13.00'te Ereğli Atatürk Stadyumu'nda Karapınar Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar Karapınar Belediyespor maçını kazanması halinde bay geçen Ereğlispor'un üzerine çıkarak liderliğe yükselecek.

GÖZÜ LİDERLİKTE

Ligin 17.haftasında Saiteli Kadınhanı Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Selçukspor'a kaptıran Ereğlispor, bugün yeniden liderliği devralmak istiyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Ereğlispor, şampiyonluk yolundaki rakibi olan Selçukspor'un Beyşehir Belediyespor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönmesinin ardından umutları yeniden yeşerdi. Ereğlispor, Karapınar Belediyespor'u yenmesi halinde bu haftayı bay geçecek Selçukspor'un üzerine çıkarak liderliği devralacak.

EVİNDE YENİLGİSİ YOK

Bu sezon Ereğli Atatürk Stadyumu'nda 9 maça çıkan Ereğlispor gösterdiği performansla haftasonu evinde ağırlayacağı rakibi olan Karapınar Belediyespor'a gözdağı veriyor. Evinde yenilgi yüzü görmeyen Ereğlispor, çıktığı 9 maçta sadece 1 beraberlik aldı. Evinde oynadığı maçlarda 25 puan toplayan Ereğlispor, bugün evinde son maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar evinde ağırlayacağı Karapınar Belediyespor'u yenerek 2016-2017 sezonunu evinde namağlup olarak bitirmek istiyor.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Kritik maç önçesi açıklamalarda bulunan Ereğlispor teknik direktörü Mehmet Uğurluel, "Bütün ipler bizim elimizde. Bu demek olmuyorki artık şampiyonuz. Önümüzde çok önemli 2 karşılaşma var. Bu maçların önemini çok iyi biliyoruz. Oyuncularımada bu maçların önemini söylüyorum. Hepimiz 2 maçın final niteliğinde olduğunun bilincindeyiz. İnşallah .bugün evimizde Karapınar Belediyespor'u yendiğimiz takdirde 1 puan farkla öne geçerek liderliğe yükseleceğiz. Ondan sonra şampiyonluk son maçımız olan Muhasebe Gençler karşılaşmasına kalacak. 180 dakikamız var. Şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

4 MAÇ DAHA OYNANACAK

Konya Süper Amatör Lig'de 4 karşılaşma daha oynanacak.Bugün oynanacak olan maçlar şöyle: "

Seydişehir Belediye Sanayispor - Muhasebe Gençler, Bozkır G.B. - Ç.Çumra Belediyespor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor - Selçuklu Belediyespor, Kulu Belediyespor - Beyşehir Belediyespor." Lider konumda bulunan Selçukspor ise haftayı bay geçecek.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri