Ereğli Galatasaray’ı mağlup etmek istiyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde sezona Beşiktaş galibiyeti ile başlangıç yapan ancak geçen hafta sahasında İller Bankası karşısında istenileni veremeyen Ereğli Belediyespor, yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak

Dün Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde zorlu maçın hazırlıklarını tamamladıktan sonra İstanbul’a giden ve Maltepe’deki Aydınoğlu Otel’de dinlenen temsilcimizde önemli bir eksiğin olmadığı bildirildi. Bugün saat 14.00 ile 16.00 arasında Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray maçının son provasını yapacak olan Yeşil-Beyazlı ekip ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Rakibin güçlü olmasının önemli olmadığının altını çizen Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Geçen hafta olağanüstü taraftarımız karşısında, hiç beklemediğimiz ve arzu etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bunu Galatasaray maçında telafi etmek istiyoruz. Ligde zayıf ve güçlü takım diye bir şey yok. Tüm takımların birbirini yenebildiği bir sezon yaşıyoruz. Kendilerini üzdüğümüz taraftarlardan özür diliyoruz, bundan sonra aynı şeyler yaşanmayacak. Yaşanmaması için gayret göstereceğiz. Deplasmandan galibiyetle dönerek, onlara hediye etmek istiyoruz. Ereğli’de oynayacağımız tüm maçlara, İller Bankası maçındaki aynı ilginin gösterilmesi en büyük dileğimiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri