Ereğli, G.Sarayı ağırlıyor

Lige kötü bir başlangıç yapan Ereğli Belediyespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapan temsilcimiz evinde kazanmak istiyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor, bugün saat:14.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşamadan galibiyetle ayrılarak ligdeki kötü gidişe dur demek.

Ligin ikin yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar,” Beşiktaş ve İller bankası mağlubiyetleri nedeniyle ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Bugün kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Galatasaray’ı ağırlayacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor. Oyuncularım bu maçın önemini biliyor. Ereğli Belediyespor olarak rakibimiz karşısında etkili bir oyun sergileyerek salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” dedi.
DİLTAŞ MALİYE MİLLİ PİYANGO’YA HAZIR
Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren ve ligde kötü günler geçiren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını bugün antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Lig’de bir türlü istediği sonuçları alamayan Mavi-Beyazlılar zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Maliye Milli Piyango maçının zorlu geçeceğini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı” Her iki takım içinde önemli bir maç. Takımlar kazanmak için elinden geleni yapacak. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü olarak salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri