Ereğli Eczacıbaşı önünde

Ereğli Belediyespor bugün (pazar) saat:14.00te ligin güçlü isimlerinden Eczacıbaşı ile evinde karşı karşıya gelecek. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan temsilcimizin tek hedefi kazanarak moral bulmak

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, kendi sahasında saat:14.00’te ligin güçlü isimlerinden Eczacıbaşı ile karşılaşacak. Lige kötü bir başlangıç yapan ve bir türlü çıkış yakalayamayan Yeşil-beyazlılar bu zorlu karşılaşmayı kazanarak ligin ilk galibiyetini almak istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu kaydedildi.

Bugün ligin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı'nı ağırlayacaklarını kaydeden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Eczacıbaşı ligin kalburüstü takımlarından ve şampiyonluğun güçlü adaylarından. Yaptıkları transferler ile Avrupa'nın bile en iddialı ekiplerinden biri konumunda. Biz bu ekiple hafta sonunda yapacağımız karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu karşılaşmanın ardından ise Diyarbakır deplasmanına gideceğiz. Bu iki karşılaşmanın yanında Ankara TED Kolejini evimizde ağırlayacağız. Bu iki karşılaşmadan galip ayrılmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Aroma Bayalar Voleybol 1. Liginde Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Fenerbahçe Acıbadem maçının ertelendiği 4. haftanın maç programı şöyle: 14.00 Ereğli Belediyesi-Eczacıbaşı Vitra (Konya Ereğli), 15.00 İller Bankası-Dicle Üniversitesi (Başkent), 15.00 Nilüfer Belediyesi-Galatasaray Medical Park (Bursa Nilüfer), 17.30 Ankaragücü-IBA Kimya TED Kolejliler (Başkent), 17.30 Karşıyaka İZKA İnşaat-Beşiktaş (İzmir Mavi Şehir).

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri