Ereğli dış transferi düşünüyor

Aroma Bayanlar 1. Voleybol Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor, Taylandlı oyuncularla yollarını ayırdıktan sonra yabancı arayışlarını sürdürüyor.
Amerikalı, Azeri ve Bulgar üç oyuncuyla temaslarını sıklaştıran yeşil-beyazlı yönetim bu oyuncularla anlaşma zemini arıyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Şimdi sadece voleybol takımıyla değil, futbol takımıyla da ilgileniyoruz. Voleybol takımında Taylandlı oyuncularla yollarımızı kesin olarak ayırdık. Uzak doğu ülkelerinden oyuncu almak istemiyoruz, çünkü programlar çakışıyor ve biz çok maçlarda yabancılardan mahrum kalıyoruz. O nedenle bir Amerikalı, bir Azeri ve bir Bulgar oyuncu ile görüşme halindeyiz. Anlaşma sağlayabilirsek, bu oyuncuları renklerimize bağlayacağız. Futbol takımına da takviye yapmayı planladık. Geçen sezonki kadrodan giden oyuncularımızın yerini doldurmak ve başarılı olabilmek için beş altı oyuncu alacağız” diye konuştu.

ÇAYIR İDDİALI KONUŞTU

Ereğli Belediyespor’un milli takımda da görev yapan yeni antrenörü Mustafa Çayır, “Ben hedefleri olan bir adamım. Ereğli Belediyespor’a da bu hedeflerimi gerçekleştirmek amacıyla geldim. Yabancı oyuncu konusunda sıkıntılar var. Daha önce Yunanistan’ın Panathinaikos takımında da görev yapmış olan Bulgar oyuncu Penova, Yeşilyurt’ta oynayan solak Azeri oyuncu ve bir Amerikalı oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Penova kendisini ispatlayan bir oyuncu, Azeri’yi de tanıyorum. Amerikalı oyuncu hakkında bir şeyler söyleyebilmek için görmem gerek. Ereğli’ye gelip bir hafta denenecek. Daha sonra karar vereceğiz. Eğer istediğim gibi bir kadro oluşursa, rahatlıkla ilk dört içerisinde yer alırız” dedi.   

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri