Ereğli Brezilyalı ve Ukraynalı getiriyor

Son gelen Bulgarları da ülkesine gönderen Ereğli Belediyespor voleybol takımı, şimdi de Bir Brezilyalı ve bir Ukraynalı oyuncuyu Ereğli’ye davet etti.
Kupa hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda maddi sıkıntı ise, hat safhaya çıktı.
Ereğli Belediyespor bir taraftan Tekirdağ’da oynayacağı Teledünya Türkiye Kupası grup maçlarının hazırlıklarını sürdürürken, öte yandan yabancı oyuncu arayışından kurtulamadı. Son gelen Bulgar oyuncular sözleşme dışı isteklerde bulununca, bu oyuncuları da ülkelerine gönderen yeşil-beyazlı takım bu kez bir Brezilyalı ve bir Ukraynalı oyuncuyu Ereğli’ye davet etti. İki oyuncunun Pazartesi günü Ereğli’de olacağını belirten Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Transfer sezonu başladığından beri maalesef yabancı oyuncu konusunda mutlu sona ulaşamadık. Gelenlerin çoğunu kendimiz beğenmedik, son gelen iki Bulgar oyuncunun da istekleri bitmedi. Bu nedenle onları da ülkelerine geri gönderdik. Pazartesi günü bir Brezilyalı ve bir Ukraynalı oyuncu Ereğli’ye gelerek antrenmanlara katılacak. Beğendiğimiz takdirde, bütçemize de uyarsa kendileriyle bir yıllık sözleşme yapacağız. Çok kısıtlı bir bütçeye sahibiz, o nedenle fazla para veremeyiz” şeklinde konuştu.
MADDİ SIKINTI HAT SAFHADA
Ereğli Belediyespor’da maddi sıkıntı iyisinden tavan yaptı. İki sezondur ilimizi en iyi şekilde temsil eden yeşil-beyazlı takımın sponsor bulamaması ve sadece belediye desteği ile ayakta kalmaya çalışması yönetimi üzüyor. Ereğli’de ve Konya’da sponsorluk yapabilecek birçok firmanın bulunması, ancak bu firmaların sponsorluğa yanaşmaması kulübü kapanma noktasına getirdi. Yeşil-beyazlı kulüp, belki de bu sezon sonunda maddi sıkıntılar nedeniyle kapılarına kilit vuracak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri