Ereğli Beşiktaş önünde

İlk yarıyı 14 puanla 7. sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor, 2. yarının ilk maçında bugün Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlılar rövanşı da alarak yarıya iyi başlangıç yapmak istiyor
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren ve ilk yarıyı 14 puanla 7. sırada tamamlayan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ikinci devrenin ilk karşılaşmasını bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 17.00’de Beşiktaş ile yapacak. Bu maçın hazırlıklarını dün Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde yaptığı çift antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Ligin ilk etabında rakibini 3-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, rakibinden rövanşı da almanın hesaplarını yapıyor.
Ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet ata Onar, “İlk yarıda bazı şanssız maçlarımız oldu. Ama yine de hedeflediğimiz noktaya ulaştık. İkinci yarıya bugün Beşiktaş maçı ile başlayacağız. İyi bir hazırlık devresi geçirdik. Takımda moraller yüksek ve önemli bir eksikliğimizde bulunmuyor. Beşiktaş ile yapacağımız karşılaşma zor geçecek. Rakibimizin gücü ortada. Ama biz de iyi bir ekibiz. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde 11. ve ikinci devrenin ilk hafta programı şu şekilde: Bugün 14:30 Ereğli Bld.-Beşiktaş (Konya Ereğli), 15:00 MKE Ankaragücü-Eczacıbaşı Zentiva (Sakarya Atatürk), 15:00 Beylikdüzü-Karşıyaka DYO (İstanbul TVF 50.Yıl), 17:30 Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray (İstanbul TVF 50.Yıl) Yarın 16:00 V.Güneş Sigorta T.Telekom-İller Bankası (İstanbul TVF 50.Yıl), 17:30 Yeşilyurt-Nilüfer Bld. (İstanbul Yeşilyurt) Öte yandan Genç Bayanlar Ligi’nde ilk hafta programı ise şöyle: Bugün 10:30 Beylikdüzü-Karşıyaka DYO (İstanbul TVF 50.Yıl), 12:00 Ereğli Bld.-Beşiktaş (Konya Ereğli), 13:00 MKE Ankaragücü-Eczacıbaşı Zentiva (Sakarya Atatürk), 19:00 Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray (İst anbul TVF 50.Yıl) Yarın: 15:00 Yeşilyurt-Nilüfer Bld. (İstanbul Yeşilyurt), 17:30 V.Güneş Sigorta T.Telekom-İller Bankası (İstanbul TVF 50.Yıl)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri