Ereğli Belediyesporda düşüş sürüyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde 16. hafta mücadelesi tamamlanırken, Fenerbahçe Universal namağlup liderliğini sürdürdü

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 16. hafta mücadelesi tamamlanırken, Fenerbahçe Universal namağlup liderliğini sürdürdü. Lig’de son haftalarda arka arkaya mağlubiyetler alan ve düşme hattına yaklaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise aldığı 3-2’lik Vakıfbank Türk Telekom yenilgisi ile 16 puanda kaldı ve ligin 10. sırasına geriledi.  Fenerbahçe Universal, sahasında İller Bankası’nı 3-0 yenerken, puanını 52’ye çıkardı ve bu haftayı da yenilgisiz tamamlayarak liderliğini sürdürdü.

Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Ankaragücü’nü 3-0’lık sonuçla geçerek 43 puanla bu haftayı da 2. sırada tamamlarken, Galatasaray, sahasında Nilüfer Belediyesi’ni 3-0 yenid ve haftayı 38. puanla 3. sırada bitirdi. Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde 16. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: 16. hafta maç sonuçları: Vakıfbank Türk Telekom-Ereğli Belediye ( 3 - 2 ) Pursaklar Voleybol İhtisas-IBA Kimya TED Kolejliler ( 0 - 3 ) Ankaragücü-Eczacıbaşı VitrA ( 0 - 3 ) Fenerbahçe Unıversal-İller Bankası ( 3 - 0 ) Galatasaray-Nilüfer Belediye ( 3 - 0 ) Yelişyurt-Beşiktaş ( 3 - 2 ).

Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, önümüzdeki 10 günlük zaman zarfını maç yapmadan kapatacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Vakıfbank Türk Telekom ile bir hafta içinde üç maç yapan temsilcimiz, rakiplerinin Avrupa maçları nedeni ile bu karşılaşmaları oynadı. Ereğli Belediyespor ligin 17. hafta maçını 25 Şubat’ta Ankaragücü ile yapacak. Vakıfbank Türk Telekom maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlılar Ankaragücü maçının hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Lige verdiği 10 günlük arayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil-beyazlılar, Ankaragücü maçı ile iyi bir galibiyet serisi yakalamak ve düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri