Ereğli Belediyespor lige hazır

Ereğli Belediyespor, Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligindeki 2011-2012 sezonu macerasına evinde oynayacağı İBA Kimya TED Kolejliler maçı ile başlayacak

Ereğli Belediyespor, Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligindeki 2011-2012 sezonu macerasına yarın evinde oynayacağı İBA Kimya TED Kolejliler maçı ile başlayacak. Teledünya Türkiye Kupasında üçte üç yapıp grup birincisi olarak 2. tura geçen yeşil-beyazlılar, başantrenör Mustafa Çayır nezaretinde bu maçın hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin yaptığı açıklamada, “Teledünya Türkiye Kupasında ikinci tura yükselmemiz, ligdeki ilk maçımız olan TED Kolejliler maçını kazanmamızla bir anlam kazanacak. Taraftarımız önündeki bu maçı kazanabilmek için her şeyimizle hazırız. Hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Oyuncularımızın morali yerinde, taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Benim en büyük üzüntüm, Konya’yı ve Ereğli’yi en üst düzeyde temsil eden, en iyi şekilde temsil eden bu takıma kimsenin sponsor olmaya yanaşmaması. Çeşitli girişimlerde bulunduk, ancak hiç kimse tınmadı. Önemli değil, biz yine kendi imkanlarımızla yolumuza devam edeceğiz ve ligde de kupada da başarılı sonuçlara imza atmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

VOLEYBOLDA PERDE AÇILIYOR

 

Aroma Birinci Voleybol Liglerinde 2011-2012 sezonu bugün ve yarın yapılacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak. Aroma Erkekler Birinci Liginde bugün start alacak lig mücadelesinin ilk yarısı 8 Ocak’ta sona erecek. İkinci yarı 15 Ocak’ta başlayacak ve 25 Mart’ta bitecek. Arma Bayanlar Birinci Liginde ilk yarı maçları yarın başlayacak. İlk devre 3 Ocak’ta tamamlanacak. İkinci yarı karşılaşmaları 7 Ocak’ta başlayıp 14 Mart’ta sona erecek.

 

Aroma Bayanlar Birinci Liginde bu yıl Beşiktaş, Eczacıbaşı Vitra, Ereğli Belediye, Fenerbahçe Universal, Galatasaray Medical Park, IBA Kimya TED Kolejliler, İller Bankası, MKE Ankaragücü, Nilüfer Belediye, Pursaklar Belediye, Vakıfbank Türk Telekom ve Yeşilyurt takımları mücadele edecek. Aroma Erkekler Birinci Liginde ise 4 Eylül Belediye, Arkas Spor, Belediye Plevne, Çankaya Belediyesi ANKA, Fenerbahçe, Galatasaray Yurtiçi Kargo, Halk Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediye, Maliye Milli Piyango, Niksar Belediye, Torul Gençlik, Ziraat Bankası takımları yarışacak.

 

Tamamı bugün oynanacak erkekler ligi ve yine tamamı yarın oynanacak olan bayanlar liginin ilk hafta maç programı ise şöyle: Erkekler Ligi: Saat: 16.00 Ziraat Bankası-Çankaya Bld. Anka Saat: 18.00 M.Milli Piyango-Arkas Spor Saat: 20.00 Halkbank-4 Eylül Bld. Saat: 18.00 Nilüfer Bld.-Beşiktaş Saat: 20.15 Fenerbahçe-İst.B.Şehir Bld. Saat: 17.30 Belediye Plevne-Torul Gençlik Saat: 16.30 Niksar Bld.-Galatasaray Yurtiçi K.Kargo Bayanlar Ligi: Saat: 16.00 Mke Ankaragücü-Yeşilyurt Saat: 18.00 İller Bankası-Pursaklar V.İhtisas Saat: 18.00 Tehir Eczacıbaşı Vitra-Vakıfbank T.Telekom Saat: 18.30 Fenerbahçe Universal-Galatasaray Medical Park Saat: 15.00 Ereğli Bld.-Iba Kimya Ted Kolejliler.

 

(MERHABA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri