Ereğli Belediyespor Kupada da kayıp

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor Voleybolda Bayanlar Teledünya Türkiye kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Eczacıbaşı VitrA i

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor Voleybolda Bayanlar Teledünya Türkiye kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Eczacıbaşı VitrA ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar zorlu karşılaşmayı 3-0 kaybetti. Ereğli’nin sultanları, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibine 25-17, 25-15 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup oldu. İki ekip arasında oynanan ilk maçı da Eczacıbaşı VitrA 3-2 kazanmıştı. Alınan bu sonuçların ardından Dörtlü Final’e adını yazdıran takım Eczacıbaşı oldu.

Lig’de ise son haftalarda arka arkaya mağlubiyetler alan ve düşme hattına yaklaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise aldığı 3-2’lik Vakıfbank Türk Telekom yenilgisi ile 16 puanda kaldı ve ligin 10. sırasına geriledi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, önümüzdeki bir haftalık zaman zarfını maç yapmadan kapatacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Vakıfbank Türk Telekom ile bir hafta içinde üç maç yapan temsilcimiz, rakiplerinin Avrupa maçları nedeni ile bu karşılaşmaları oynadı. Ereğli Belediyespor ligin 17. hafta maçını 25 Şubat’ta Ankaragücü ile yapacak. Vakıfbank Türk Telekom maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlılar Ankaragücü maçının hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Lige verdiği 10 günlük arayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil-beyazlılar, Ankaragücü maçı ile iyi bir galibiyet serisi yakalamak ve düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri