Ereğli Belediyespor Galatasaray önünde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün Galatasaray ile zorlu bir sınava çıkacak.
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde inişli çıkışlı bir grafik çizen, kupada ise ilk 8 içinde yer alan ancak geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı’na uzatma setinde boyun eğen temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün Galatasaray ile zorlu bir sınava çıkacak. Ereğli Atatürk Spor Salonunda saat 13.30’da oynanacak mücadele öncesi Yeşil-Beyazlılarda ise herhangi bir eksik bulunmuyor.
Voleybol Avrupa Kadınlar CEV Kupası 3. tur ilk maçında Yunanistan temsilcisi AEK’i 3-0 yenerek moral depolayan Sarı Kırmızı ekip, ligde 30 puan ve averaja sahip 3. sıradaki Vakıfbank T. Telekom’un ardından 4. sırada yer alıyor. Geride kalan 14 haftada 4 galibiyet elde eden, rakiplerine ise 9 kez kaybeden Yeşil-Beyazlılar ise 15 puanla 9. sırada bulunuyor. Öte yandan Ereğli Belediyespor ligde bugün oynayacağı Galatasaray maçının ardından yarın da lider Fenerbahçe’yi konuk edecek. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde 14. ve 15. hafta maç programları ise şu şekilde:
14. Hafta: Bugün 13.30 Ereğli Belediyespor-Galatasaray (Ereğli Atatürk), 14.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Universal (Ankara/Başkent), 16.00 Nilüfer Belediyesi-Yeşilyurt (Bursa/Nilüfer), 17.30 İller Bankası-Vakıfbank T. Telekom/Sportstv Naklen (Ankara/Başkent), 15. Hafta: Yarın 13.00 Ereğli Belediyespor-Fenerbahçe Universal (Ereğli Atatürk), 15.30 Beşiktaş-Pursaklar V. İhtisas (İstanbul/Akatlar), 18.00 Eczacıbaşı VitrA-IBA Kimya Ted Kolejliler (İstanbul/Eczacıbaşı).
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri