Ereğli Belediyespor 5. sırada kaldı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde 6. hafta maçları sonunda Fenerbahçe Universalin namağlup liderliği devam ediyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 6. hafta maçları sonunda Fenerbahçe Universal’in namağlup liderliği devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, bu hafta sahasında yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediye’yi 3-1 yenerek 18 puana ulaştı ve yenilgisiz liderliğini korudu. Sürpriz bir sonucun alınmadığı 6. haftanın en çekişmeli iki maçında, İBA Kimya TED Kolejliler deplasmanda Yeşilyurt’u, Ankaragücü de sahasında İller Bankası’nı 3-2 yendi. İstanbul’daki Burhan Felek Salonu’nda yapılan derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş’ı 3-0 yendi.

 

Puan tablosunda geçen haftaya göre ilk 5 takım değişmedi. Lider Fenerbahçe Universal’i, Galatasaray 2’nci, Eczacıbaşı VitrA 3’üncü,  Vakıfbank Türk Telekom 4. ve Ereğli Belediye 5. sıradan takip etti. İstanbul deplasmanından yenilgi ile dönen yeşil-beyazlılar, ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına galibiyet parolası ile başlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

6. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın maç programı şöyle: 6. hafta sonuçları: Pursaklar Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı VitrA (0-3) Vakıfbank Türk Telekom- Nilüfer Belediye (3-0) Fenerbahçe Universal-Ereğli Belediye (3-1) Yeşilyurt-İBA Kimya TED Kolejliler (2-3) Ankaragücü-İller Bankası (3-2) Galatasaray-Beşiktaş (3-0). 7. hafta programı: 10 Aralık Cumartesi: 16.00 Nilüfer Belediye-Fenerbahçe Universal (Bursa Nilüfer) 11 Aralık Pazar: 16.00 İBA Kimya TED Kolejliler-Galatasaray (Ankara TOBB) 15.30 Beşiktaş-Vakıfbank Türk Telekom (İstanbul Akatlar) 17.30 Eczacıbaşı VitrA-İller Bankası (İstanbul Eczacıbaşı) 13.30 Ereğli Belediye-Ankaragücü (Konya Ereğli)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri