Ereğli Belediyede Dicle mesaisi

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor son haftalarda aldığı yenilgilerle hayal kırıklığı yarattı.
Sıralamada da iki basamak düşerek 9. sıraya inen yeşil-beyazlı ekip Dicle Üniversitesi’ni yenerek bu kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Ereğli Belediyespor kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ereğli Belediyespor, yarın sahasında karşılaşacağı Dicle Üniversitesi’ni yenerek ilk yarı yenildiği rakibini bu defa yenerek hem rövanşı almak istiyor hem de kendi evenide taraftarını mutlu etmek istiyor. Yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Fethi Ertekin rakiplerinin konumlarının kendilerini ilgilendirmediğini tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.  Ertekin“ Son haftalarda aldığımız yenilgilerle taraftarlarımızı üzdük. Özellikle evimizdeki maçları kazanarak Balkan şampiyonasını Ereğli’ye getirmek istiyorduk. Şanssız yenilgiler aldık ve şu an itibariyle Balkan şampiyonası hedefimiz sona ermiş gibi görünüyor. Yeni hedefimiz ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek olacak. Bugüne kadar maalesef taraftarlarımıza evimizde bir türlü galibiyet hediye edemedik. Bunu çok istiyoruz, Dicle Üniversitesi’ni yenerek onlarla barışacağız. Hazırlıklarımız sürüyor, oyuncularımız galibiyet sözü verdi.” dedi.Ereğlispor’un yarınki rakibi Dicle Üniversitesi ise sıkıntılı günler geçiriyor. Ligde son sırada olan Diyarbakır temsilcisinin 5 puanı bulunuyor.  Ligde 1 galibiyeti bulunan Dicle Üniversitesi bu galibiyeti Ereğli Belediyespor karşısında almıştı 
Ereğli Belediyespor’un Dicle Üniversitesi ile Cumartesi günü oynayacağı maç Ereğli Atatürk Spor Salonunda saat 13.30’da başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri