Ereğli Belediye İstanbul seferinde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı.
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı. Yeşil-beyazlılar bugün sabah saatlerinde İstanbul’a hareket edecek ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Pursaklar galibiyetiyle tehlike hattından uzaklaşan yeşil-beyazlılar, düşmeme mücadelesi veren Yeşilyurt’u da yenerek iyice rahatlamak istiyor.
Yeşil-Beyazlılar bu zorlu maçı da kazanarak rahatlamak istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu kaydedildi. Yeşilyurt maçını kazanmak istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır” Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Ereğli Belediyespor olarak bu maçı kazanarak üst sıralara yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Ereğli Belediyespor’da moraller yerinde, önemli bir eksik yok. Yeşilyurt-Ereğli Belediyespor maçı yarın saat 14.00’de başlayacak. Ligde diğer maçların programı ise şöyle. 21 Ocak Cumartesi: 13.00 Vakıfbank Türk Telekom-Ankaragücü, 14.00 Pursaklar-Nilüfer Belediyespor, 15.00 Galatasaray-İller Bankası, 16.00 İBA Kimya TED Kolejliler-Beşiktaş, 17.30 Fenerbahçe Universal-Eczacıbaşı Vitra.
Kulübün yeni başkanı Hüseyin Oprukçu, takımın derlenip toparlanması gerektiğinin altını çizdi. Oprukçu, “Pursaklar maçını kazanarak, ligde kalmayı aşağı yukarı garantiledik. Takımın derlenip toparlanmaya ihtiyacı vardı. Bu nedenle, geçici olarak Kulüp Başkanlığını ben üstlendim. Yeşilyurt maçını da kazandığımız takdirde, Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig’de kalmayı tamamen garantileyeceğiz. Oyuncularımız işlerini ciddiye alırlarsa, daha önce yendiğimiz Yeşilyurt’u tekrar yenmememiz için bir neden göremiyorum” dedi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri