Ereğli Azeri Zabavina’yı deniyor

Geçtiğimiz gün sezonu açan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor bir yandan günde çift idman yaparak sezona hazırlanırken, öte yandan yabancı oyuncu konusunda henüz sonuç alamadı.
Ereğli’ye gelen ve iki gün idmana çıkan Teneva ile parasal konularda anlaşamayan yönetim, şimdi de Yeşilyurt forması giyen Azeri oyuncu Nadya Zabavina ile anlaşmaya çalışıyor. Ereğli’ye davet edilen bu oyuncunun birkaç gün deneneceği ve beğenildiği takdirde anlaşmaya varılacağı öğrenildi. Başantrenör Mustafa Çayır yaptığı açıklamada, “Teneva olmadı, bunun nedeni ise maddi. İstediği rakamlar ve kulübün verdiği rakamlar arasında büyük uçurumlar oluşunca, vazgeçtik. Oyunculuğuna kimsenin bir şey diyemeyeceği Teneva, bu yüzden Ereğli’den ayrıldı. Şimdi daha önce Yeşilyurt’ta oynayan Azeri oyuncu Nadya ile temasa geçtik. Kendisi Ereğli’ye gelecek ve antrenmanlara katılacak. Takıma yararlı olacağına inanırsak, oturup konuşacak ve şartlarda anlaştığımız takdirde bu oyuncu ile sözleşme imzalayacağız” dedi.

Günde çift idman yaptıklarını söyleyen Çayır, “Şimdilik elde mevcut kadroyla lig ve kupa maçlarına hazırlanıyoruz. Geniş bir kadromuz yok, bütçemiz doğrultusunda bundan fazlasını yapma şansımız da yok. Yabancı oyuncu konusunu çözümleyebilirsek, bir nebze olsun rahatlayacağız. Gençlerden birkaçını A takım kadrosun aldık. Takımla birlikte çalışmalara katılıyorlar. Biraz zaman geçsin, inşallah yapmak istediklerimi gerçekleştireceğim: Daha çok erken” şeklinde görüş bildirdi.   

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri