Erdoğan'ın Seçim Afişinin Düşürdüğü Taş İki Kişiyi Yaraladı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milletin Adamı' yazılı afişinin iplerine bağlanan taşın düşmesi sonucu iki kişi yaralandı. Olay, saat 17.30 sıralarında gerçekleşti. Kemerli...

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milletin Adamı' yazılı afişinin iplerine bağlanan taşın düşmesi sonucu iki kişi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında gerçekleşti. Kemerli Çarşı ile bir iş merkezinin teras katındaki taşlara bağlanan Başbakan Erdoğan'ın seçim afişi, bağlandığı taşı yerinden sökerek alışveriş yapan insanların üzerine düşürdü. Yaklaşık 20 kilo ağırlığında bulunan ve 7 metre yüksekten insanların üzerine düşen taş, Halil Ekinci (15) ve ismi henüz belirlenemeyen bir kadının başından yaralanmasına neden oldu.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ekinci'nin başına 8 dikiş atıldığı öğrenildi. Ekinci'nin kafatasında çatlak olabileceği ihtimali üzerine hastanede müşahede altında tutulduğu belirtildi.

Görgü tanıkları, Başbakan Erdoğan'ın, cumhurbaşkanlığı seçimleri için asılan afişin bir taşa bağlandığını, iplerin ağırlığına dayanamayan taşın vatandaşların üzerine düşmesi sonucu iki kişinin yaralandığını dile getirdi. Yaklaşık 15-20 kilo ağırlığında bulunan taşın insanların kafasına düşmesiyle taşın ikiye ayrıldığını ifade etti.

Öte yandan, iş merkezi ve Kemerli Çarşı'daki bazı esnaflar, iş merkezlerinde bulunan seçim afişlerinden rahatsız olduklarını ve tehlike yarattığı için kaldırılmasını istediklerini aktardı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri