Erdoğan’ın Genel Yayın Yönetmenleriyle Toplantısı Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve yazarlarla yaptığı toplantı sona erdi.Beylerbeyi Sarayı’nda basına kapalı gerçekleşen toplantıya ilişkin basın mensuplarına bilgi veren Akşam Gazetesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve yazarlarla yaptığı toplantı sona erdi.

Beylerbeyi Sarayı’nda basına kapalı gerçekleşen toplantıya ilişkin basın mensuplarına bilgi veren Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, “Genel olarak Türkiye’nin temel problemleri konuşuldu. Sayın Cumhurbaşkanı değerlendirmelerde bulundu. Çözüm süreci, Türkiye’nin etrafındaki yeni gelişmeler, paralel yapı ile mücadele konusu ve Türkiye’nin Avrupa Birliği ile ilgili bundan sonraki sürecinin daha dikkatli ve adımların daha hızlı atılması hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.” şeklinde konuştu.

AB ülkelerine seyahat planladığı yönündeki soruya Ocaktan, Yarın Katar’a gidiyor, sonra ABD’ye gidecek. Afrika dahil değişik ülkelere ziyaretlerini sürdürecek.” cevabını verdi.

Yeni anayasa konusunun gündeme gelip gelmediğine ilişkin soruyu da Ocaktan, “Türkiye’nin yeni sivil bir anayasaya kavuşması konusunda elinden geleni yapacağına şahsen ben kaniyim.” şeklinde cevapladı.

Ocaktan, çözüm süreci konusunda Erdoğan’ın, “Hükmetin belli bir programı var. Ben bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım. Bundan sonra da desteğimi sürdüreceğim.” dediğini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri