Erdoğan'dan Sözcü'ye cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan "Kaldır başını" diyen Sözcü gazetesine de tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yıl açılışında konuştu. Törende Erdoğan'a fahri doktora unvanı verildi.

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar

- Başımızın öne eğik olmasını abartılı bir şekilde baş köşelere çekenlere sesleniyorum, başımızın öne eğik olması birilerinden çekindiğimiz, korktuğumuz için değil o andaki hüznümüz sebebiyledir. Ama sizler bunu ayırt edemeyecek kadar maalesef farklı atmosferin içinde ve buradan bile bir şeyler beklemenin gayreti içerisindesiniz.

- Milletimiz, kimin başı öne eğik olduğu zaman ne anlatmak istediğini çok iyi bilir. Biz başımızın nerede dik olduğunu göstermiş bir kadro hareketinin öncüleriyiz.

- Bu hain örgüte karşı yılmadan, yorulmadan, usanmadan mücadele veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Bu kadar yoğunluklu, böyle çok boyutlu bir mücadele sürecinde elbette bu tür kazalarda yaşanabiliyor, istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu mücadelenin doğasından kaynaklanan acılar yaşanabiliyor.

- Yaşananlardan ders çıkararak şüphesiz ki, kazaların istenmeyen sonuçları tekrarlanmaması için önlemler alarak, tedbirleri, hasasiyeti en üst düzeyde gözeterek bu mücadeleyi kararlılıkla sürdürmek durumundayız.

- Pervari'deki elim kazayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri