Erdoğan’dan Öztürk ve Çitçi’ye plaket

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve KTO Meclis Üyesi Mehmet Ali Çiftci’ye TOBB Delegeliğinde 20. Yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket takdim edildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılacak 80. Mali Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ve TOBB Delegeleri’nin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.

Açılış konuşmaların ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Delegeleri’ne "Hizmet Şeref Belgesi" takdim etti. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Meclis Üyesi Mehmet Ali Çiftci TOBB Delegeliğinde 20. Yılı dolayısıyla plaketlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı.

MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan KTO Başkanı Selçuk Öztürk, “Mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğum TOBB camiamızda 20. yılımı doldurmam vesilesi ile plaket takdiminde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve TOBB Başkanımıza teşekkür ediyor, 80. Genel Kurulumuzun camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ


Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri