Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı

Başbakan Erdoğan, grup konuşması sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ekibiyle birlikte istifa çağrısında bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grubunda yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti.

"İSTİFA ET KILIÇDAROĞLU"

Erdoğan, Reyhanlı saldırılarının zanlılarından birinin CHP heyetlerini Lazkiye'ye götüren ve Esad'la görüştüren kişi olduğunu hatırlatarak Kılıçdaroğlu'na seslendi: Ekibinle birlikte istifa et Kılıçdaroğlu!

İşte Erdoğan'ın CHP liderine yönelik o sözleri;

"CHP'nin başındaki zaatın bize terörist demesinin gerisinde karanlık odaklarla yaptıkları ilişkiler sözkonusu. Son dönemde 2 CHP heyeti Suriye'ye gitti. Mayıs ayında emniyet görevlilerimiz bazı saldırılarla ilgili önceden operasyonlar yaptı. Bazı mülteci kamplarında bomba patlatmak ve bazı kişilerin öldürülmesine yönelik saldırı planları iş adamı kılıklı biri tarafından planlandı. Bu zatın babası da Hafız Esad'ın babasıyla arkadaştı. Şimdi oğluyla bu işi yürütüyor. Oğlu Türkiye'ye gelse ne olacağını biliyor. Hatay'da bazı ihanet içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları var. CHP'ye yakın bir gazeteci bu karanlık ilişkilerin içinde yer aldı. 2 kez Şam'a giden CHP heyetine rehberlik yapan kişi kaçırma ve saldırı eylemlerinin planlamasını yapan kişinin ta kendisidir. CHP heyetlerini Lazkiye'ye götüren orada Esad'la yapılan görüşmelerde yer alan şahıs Türkiye'deki karanlık eylemleri planlayan şahıstır. İfadeler fotoğraflar tüm deliller şu anda yargının elindedir.

"CHP LİDERİ ÇAMURA BATTI"

CHP lideri ve bazı arkadaşları boğazına kadar çamura batmış durumda. Benim istihbarat birimlerinin elinde deve fotoğrafları yok otomobil içinde olanlar ve plakalar var. CHP Genel Başkanı'nın ahlaksızca edepsizce yaptığı saldırılar karanlık tabloyu ortaya koymaz. Lafla değil belge ve bilgiyle her şeyi ortaya koyuyoruz. CHP Genel Başkanı derhal istifa etmeli. Ekibinle birlikte istifa et Kılıçdaroğlu"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri