Erdoğan'dan 'bayrak' yorumu

Başbakan Erdoğan, grup toplantısında partililere hitap ediyor..

Başbakan Erdoğan, Lice'de 2.Hava Kuvvetleri'nin sahasına giren hainin gönderdeki Türk Bayrağı'nı indirmesini sert eleştirdi. Erdoğan, "Türk Bayrağı'nı indirirken oradaki görevliler seyredecek öyle mi? Neymiş çözüm sürecini etkilermiş.. O bayrağı oradan indireni indireceksin." ifadelerini kullandı.

"O BAYRAĞI ORADAN İNDİRENİ İNDİRECEKSİN"

"Türk bayrağını indirirken oradaki görevliler seyredecek öyle mi? Neymiş çözüm sürecini etkilermiş.. O bayrağı oradan indireni indireceksin. Heralde ben gelipte ben direğe çıkanı indirmeyeecğim. Gereği neyse bunu yapmaya mecbursun. Askerin polisin böyle bir bahanesi olamaz. Görevli olan görevini yapacak. Şimdi tabi bunları yeniden gözden geçereceğiz. Bazıları görevden alındı, alınacak olanlar var. "

Başbakan'ın konuşmalarının satır başları;
TÜRK LİRASI BAZINDA YENİ REKOR

Türkiye ilk çeyrekteki büyüme oranına baktığımızda diğer ülkelerden ne kadar farklı olduğunu gösterdi.12 aylık milli gelirimiz 1 trilyon 614 liraya ulaştı. Türk lirası bazında yeni bir rekor kırdık. Bugün açıklanana büyüme rakamları ilk 4 aya ait.
DARBE GİRİŞİMLERİ BAŞARILI OLSAYDI BU RAKAMLARI GÖREMEYECEKTİK

17 ve 25 Aralık darbe girişimleri vardı ve seçim süreci vardı. Bu tabloya rağmen tüm yatırımcılarımız morallerini bozmadılar. Ülkemizi büyütmeye devam ettiler. Seçimlerin ekonomimizin yıpratmasına izin vermedik. Güven ve istikrar devam etti. 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri başarılı olsaydı Türkiye bu rakamlara ulaşamayacaktı.
HAKKIMDA ÖRGÜT LİDERİ OLARAK FEZLEKE HAZIRLADILAR

25 Aralık'ta yazılan sonra imha edilen bir iddianame var. Hakim ve savcıların talimatıyla dünya çapında iş yapan iş adamları dinleniyor. Fezlekede dönemin başbakanı ve örgüt lideri olarak beni gösteriyorlar. Benden başlayıp bakan arkdaşlarımı, ve işadamlarını tutuklayacaklardı.
BELGELERİ YOK ETMEK İSTEDİLER BİZ KURTARDIK

Bazı işadamlarını bu işin içine almak neler yapmadılar. Oğlu bunların okullarında okuyor önce fezlekeye girmiyor sonra gazeteye abone değil diye fezlekeye alıyorlar. 17 ve 25 Aralık başarısız olunca belgeleri imha etmek istediler. Ama bu belgeleri kurtardık. Bu aşamadan itibaren hukuk nezdinde tüm hesabı sorulacak.
MAYIS AYINDAKİ İHRACATIMIZ YİNE REKOR KIRDI

Kimsenin Türkiye'ye, kardeşliğimize ekonomimize darbe vurman hakkı yoktur. Hükümeti devrilmiş, koalisyon hükümeti olacaktı. Hamdolsun bu tuzağı bozduk. Mayıs ayındaki ihracatımız yine rekor kırdı. Merkez Bankası rezervimiz geçen seneki rekor seviyesine yaklaşıyor.
BÜYÜME RAKAMLARINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Borsa İstanbul 93 binin üzerine çıktı sonra 60 bin düştü. Şimdi yeniden 80 binde. Bu büyüme rakamlarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz olayların ardındaki asıl niyeti anladığımız için gövdemizi, canımızı ortaya koyuyoruz. Haftalardır Gezi olaylarının sebebi ağaç ve parktır diye propaganda yaptılar. İçlerinden biri hala anlamadınız mı demişti. Türkiye'ye bir darbe girişimi yapıldı.
TÜRKİYE BÜYÜK BADİREYİ ATLATTI

17 ve 25 Aralık'ta da aynı senaryo sergilendi. Amaç seçilmiş hükümeti devirmekti. Türkiye büyük bir badireyi atlattı. Türkiye uçurumun kenarından döndü.
ÖLMEYE GÖNDERİLMİŞ PİYONDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR

Şunu en baştan söylemek durumundayım. Türkiye Cumhuriyeti bayrağına bu saldırıyı yapan hain alçak, arkadan seyreden alçaklar, onları oraya gönderilen efendileri tarafından ölmeye gönderilmiş piyondan başka bir şey değildir. Silahlı efendileri için o piyonun kanının canının anne babasının acısının zerre kadar değeri
BU TERÖRİST TEL ÖRGÜYÜ AŞARAK GARNİZONUN İÇİNE GİRİYOR

O piyon vurulup ölmesi için oraya gönderildi. Oradaki askeri personel de bayrağın indirilmesinin önünü almayarak istismarın önünü açtı. Bu terörist tel örgüyü aşarak garnizonun içine giriyor. Bu konuda gerekli araştırma yapılacak, hesap sorulacak dedim. Ve iki tanesi şu anda görev yerleri değiştirildi. Bazı zanlılar gözaltına alındı. İdari soruşturmalar başlatıldı.
O HAİN ETKİSİZ HALE GETİRİLMEDİ

Bakın yazılan senaryo çok açık. Eğer o maşa, o sırada burulursa terör örgütü ve HDP kitleleri tahrik edecekti. Ama bu alçakça eylemi gerçekleştirdiğinde de MHP ve CHP tarafından, malum medya tarafından bayrağın indirilmesi fırsat olarak kullanılacaktı. O hain etkisiz hale getirilmedi, bayrağa saldırı bir nefret vasıtası olarak kullanılmaya başlandı.
CHP VE MHP İSTİSMARA BAŞLADILAR

CHP ve MHP istismara başladılar. Paralel medya ırkçılık akan manşetleri devreye soktular. Şimdi kuzey güney batı karıştırılmaya başlandı. Deyim yerindeyse adeta bıçak sırtında gidiyoruz. Kan tacirlerinin kriz baronlarının pusuda beklediği, düşmemiz için ellerini ovuşturdukları hassas bir zeminde yürüyoruz.

NE HDP, BDP BENİM KÜRT KARDEŞİMİ TEMSİL ETMİYOR

Ne HDP, ne BDP benim Kürt kardeşimi temsil etmiyor.. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri