Erdoğan’dan Bakan Yılmaz’a ‘deizm’ fırçası

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, partisinin grup toplantısında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı kürsüye çağırdı. İkilinin bir süre kürsü önünde konuştukları gözlendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan, partisinin grup toplantısında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı kürsüye çağırdı. İkilinin bir süre kürsü önünde konuştukları gözlendi. Sözcü'nün edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan İsmet Yılmaz'a, Bahçeli'nin de tepkisini çeken 'Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün deizm raporunu' sorduğu öğrenildi. Erdoğan'ın raporu kast ederek 'Olmaz böyle bir şey...' dediği gözlendi

Erdoğan, konuşmasının sonunda  Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı “İsmet sizi buraya alalım” diye kürsüye çağırdı. İkilinin bir süre kürsü önünde konuştukları gözlendi.

KONU BAHÇELİ’NİN DEİZM ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İsmet Yılmaz ile ayaküstü yaptığı değerlendirmede, Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı ‘deizm’ açıklamasının değerlendirildiği öğrenildi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı ‘Gençlik Çalıştayı’ndaki “Gençler deizme kayıyor” tespitini eleştirmiş ve “Türk gençliğine ateizmin bir önceki istasyonu olan deizm karası çalanlar, yüzleri varsa utansınlar. Türk gençliği yüksek ülkülere tırmanmayı göze alan iman erleridir. Deizm ile uğraşanlar önce haram yiyenlere baksınlar. Sahte fetva ve makamlarıyla uğraşsınlar. Çocukları istismar eden kansızlarla ilgili çalıştay düzenlesinler. Bırakın hayallere pranga vurmayı, düşün Türk gençliğinin yakasından. Çekin ellerinizi Türk gençliğinin yarınlarından. Türk gençliği inançlıdır, haysiyetlidir. İnanç kalpazanlarının, din tacirlerinin üstesinden gelecek güce kabiliyete hamd olsun sahiptir.” demişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri