Erdoğan'a canlı yayında zehirlenme sorusu

Erdoğan, Mehmet Barlas'ın zehirlenme ile ilgili sorusuna yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve STAR ortak yayınında Nermin Yurteri, Mehmet Barlas, Nazlı Öztarhan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor. 

ÖZAL MESELESİ BENİ ÜZÜYOR

Başbakan Erdoğan, uzun süre gündemi meşgul eden Turgut Özal'ın zehirlenme iddialarıyla ilgili olarak, bu meselenin kendisini son derece üzdüğünü belirtti. ünya liderlerinin birçoğunun benzer şeyleri yaşadığını belirten Erdoğan ; "Ben Semra Hanım ve Ahmet Bey'le de görüştüm. Cumhurbaşkanımız bazı kafalardaki soru işaretleri gidermek için DDK'ya başvuruda bulundu. Bakın şu anda Adli Tıp kararını açıklayamıyor. Şunu biliyoruz ki, dünyada liderlerin birçoğu bunları hep yaşadılar, yaşarlar. Bundan sonra da yaşayacaklar" dedi.

EŞİM ZEHİRLENECEĞİNE BEN ZEHİRLENEYİM

Erdoğan, Mehmet Barlas'ın, 'size yönelikte bir zehirleme girişimi oldumu? Yemekleri eşiniz mi tadıyor?' şeklindeki sorusunu da yanıtladı. Erdoğan bu konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Eşim zehirleneceğine ben zehirleneyim. Rabbimden temennim şudur, eşim benden önce ölmesin, ben ondan önce öleyim. Bizim hanım yemeklerde çok dikkatli ve hassatır. Ama ne kadar dikkatli olursanız olursanız bütün besinlerde sıkıntı var. Ete bakıyorsunuz öyle, süte bakıyorsunuz öyle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri