Erdoğan Zaman'ı öve öve bitirememiş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dün genel yayın yönetmenini gözaltına aldırdığı Zaman Gazetesi ile ilgili daha önce sarf ettiği sözleri sosyal medyayı salladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde Zaman gazetesini öve öve bitiremiyordu. Erdoğan'ın emriyle muhalif medyaya yönelik yapılan operasyonlar sonrasında Erdoğan'ın o eski sözleri sıkça hatırlanıyor. 

 
Özellikle bir video sosyal medyada tıklama rekorları kırıyor. Erdoğan bu videoda 2012 yılında Zaman Gazetesi'nin 25. yıldönümünde bir konuşma yapıyor. 
 
Erdoğan, "Çok büyük bir heyecan hissettim. Zaman camiasını Zaman gazetesi yöneticilerini bize milletimize ülkemize bu gururu bu heyecanı yaşattıkları için sesimizi nefesimizi dünyaya duyurdukları için ayrıca teşekkür ediyor, her birini gönülden kutluyorum." diyor ve şöyle devam ediyor:

Erdoğan aynı programda dün gözaltına alınan Ekrem Dumanlı ile birlikite Zaman'ın 25. yıl pastasını kesmişti...

"Zaman sadece bir gazete olmadı. Zaman gazetesi 1000 yılın birikimiyle bu toprakların sesi nefesi olarak bu ülkenin son 25 yılına şahitlik yaptı. Yani çeyrek asrın kaydını tuttu. Zaman haberleriyle olduğu kadar yorumlarıyla duruşuyla tavrıyla kendisine farklı bir yer edindi. Zaman bir rüzgara kapılıp gitmek akıntıya kapılmak yerine bu ülkenin rüzgarına güç bu ülkenin vizyonuna vizyon kattı." 
 
Erdoğan bu görüntülerde Zaman grubunu öve öve bitiremiyor. Aynı videoda Erdoğan'ın 17 Aralık sonrası seçim meydanlarında aynı gazete ve gruba yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren sözleri de yer alıyor. ROTAHABER

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri