Erdoğan, Yusuf İslam İle Görüştü

Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da Müslüman olduktan sonra Yusuf İslam adını alan ünlü müzisyen Cat Stevens'ı kabul etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da Müslüman olduktan sonra Yusuf İslam adını alan ünlü müzisyen Cat Stevens'ı kabul etti. Saat 13.45'te başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmenin ardından Başbakanlık'tan ayrılan İslam ve beraberindeki heyet bir açıklama yapmadı. Yusuf İslam, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da kabul edilecek.

        İngiltere'nin Cambridge Üniversitesi'nde yapılması planlanan cami için mali destek arayışında olan Yusuf İslam, öğleden önce de Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile görüşmüş ve ekonomik destek istemişti. Yusuf İslam'ın, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinde de benzer bir talepte bulunduğu tahmin ediliyor.

        Öte yandan dün başlayan Yüksek Askeri Şura toplantılarından ayrılarak cuma namazı için Başbakanlık Merkez Bina'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın resmi programında Yusuf İslam ile görüşme bulunmuyordu. Görüşme için Başbakanlık'ta bulunan Yusuf İslam'ın, Erdoğan ile birlikte cuma namazını da burada kıldığı belirtildi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri