Erdoğan: Uzatma Dakikalarını Oynuyoruz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde partililere seslendi. Uzatma dakikalarını oynadıklarını belirten Erdoğan, neticeyi aldıkları zaman asıl konuşmasını genel merkezde yapacağını söyledi. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde partililere seslendi. Uzatma dakikalarını oynadıklarını belirten Erdoğan, neticeyi aldıkları zaman asıl konuşmasını genel merkezde yapacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının büyük oranda açıklanmasının ardından Haliç Kongre Merkezi’nde partililere seslendi. Erdoğan, “Sevgili İstanbullular sizlere bir teşekkür konuşması yapmak için huzurlarınızdayım. Zira asıl konuşmamızı Ankara’da genel merkezde yapacağım. 21.30-22.00 gibi Ankara’da konuşmamı yapacağım.” dedi.

Süratle havaalanına geçip Ankara’ya gitmeleri gerektiğini ifade eden Erdoğan, “Temennimiz o ki yüzde 100 sandıklar açılmış olsun. Ve neticeyi de buna göre almış olalım. Şu an maçın uzatma dakikalarını oynuyoruz. İnşallah hakem son düdüğü tabiki YSK kararıyla açıklayacak. Ama tribünler de bir şeyin kararını verdi.” ifadesini kullandı.

5 Temmuz’da çıktıkları yolculukta milletin iradesini ortaya koyduğunu söyleyen Erdoğan, “Şu an yüzde 97 gibi sandıkların neticesini almış vasiyetteyiz. Yüzde 100 olarak neticeyi aldığımız anda milletimizle genel merkezimizin balkonundan seslenerek kucaklaşacağız.” diye konuştu.

Millete hizmet etmeye devam edeceğini belirten Erdoğan, “Daha ileri demokrasiyi onun standartlarını ülkemizde egemen kılmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Çözüm sürecini ülkemize egemen kılmak için gayretle koşturacağız.” dedi.

Bu arada, Erdoğan’ı konuşması için anons eden görevli ‘Cumhurbaşkanımız’ ifadesini kullanınca Erdoğan’ın görevliyi uyarması dikkat çekti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri