Erdoğan, Oyunu Kullandıktan Sonra Evine Döndü

Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra annesi ve babasının mezarına gitti. Buradan evine geçen Erdoğan’ı vatandaşlar karşıladı. ‘Cumhurbaşkanım’ diyerek seslenen vatandaşları selamlayan Erdoğan,...

Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra annesi ve babasının mezarına gitti. Buradan evine geçen Erdoğan’ı vatandaşlar karşıladı. ‘Cumhurbaşkanım’ diyerek seslenen vatandaşları selamlayan Erdoğan, çocukları sevdi.

Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal, kızları Sümeyye ve Esra ve damadı Berat Albayrak’la beraber Üsküdar Saffet Çebi İlkokulu’nda oyunu kullandıktan sonra Karacaahmet’te bulunan annesi ve babasının mezarına gitti. Buradan evine geçen Erdoğan’ı vatandaşlar karşıladı. ‘Cumhurbaşkanım’ diyerek seslenen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Erdoğan, çocukları da kucağına alarak sevdi. Erdoğan, bir süre vatandaşlarla sohbet etikten sonra evine geçti.

Erdoğan’ın ileriki saatlerde Haliç Kongre Merkezi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçmesi, buradan da Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri