Erdoğan “Manşet gelen manşetle gider”

Ak Parti grup toplantısı’nda konuşan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan: ''CHP'de olan statükoculuğun popülizme kaymasından başka bir şey değildir. Cek caklı söylemlerin bir adım sonrası Kayseri’ye deniz getirme vaadidir. Manşetle gelen man
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''CHP'de olanın statükoculuğun popülizme kaymasından başka bir şey olmadığını'' söyledi.
Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul'un fethinin 557. yıldönümünü kutladı, Necip Fazıl Kısakürek'e ölümünün 27. yıldönümü dolayısıyla rahmet diledi.
Zonguldak'taki maden kazasında ölen işçiler için başsağlığı dileyen Erdoğan, kaza nedeniyle insafsız eleştiriler yapıldığını belirtti. Erdoğan, acının istismar edildiğini söyleyerek, ''Herkes cibilliyetinin gereğini yapıyor'' dedi. Dünyanın bütün ülkelerinde bu tür kazaların olduğunu kaydeden Erdoğan, Türkiye'de daha önce yaşanan kazalarla ilgili bilgiler verdi. Erdoğan, ''Kimse acılar üzerinden oy avcılığına çıkmasın, istismara kalkışmasın'' diye konuştu. Erdoğan, daha yoğun tedbir ve denetimle kazaların minimize edileceğini kaydetti.
CHP kurultayına da değinen Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:
''- Zihniyetin bir katre dahi değişmediği ortaya çıktı. Bu vesileyle iki tür medya türedi: Candaş medya, yoldaş medya. Çok yoğun mesai sarf ettiler. Medya egemenliği milletin egemenliği karşısında her zaman avucunu yalayacaktır. Medyanın nasıl alkış tuttuğunu gördük.
- CHP'de olan statükoculuğun popülizme kaymasından başka bir şey değildir. Tenekeyi istediğiniz kadar altın rengine  boyayın teneke kalacaktır. 'Cek, cak'lı söylemlerin bir adım sonrası Kayseri'ye deniz getirme vaadidir.      
- Yaşanan her olayda cilaların döküldüğünü göreceksiniz. Manşetle gelen manşetle gider. Bunu unutmayın. Sabah rüzgarıyla gelen akşam rüzgarıyla gider. Yelkenleri manşetlerle şişenler açık denize çıkınca alabora olurlar.''
Kendi partisinin kurultaya davet edilmemesini ''nezaketsizlik'' olarak niteleyen Erdoğan, ''Biz davet edilmediğimiz yere gitmeyiz. Davet edilen eve gideriz'' dedi.
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu tebrik için aramayacağını da söyledi.
Başbakan Erdoğan, bu akşam başlayacağı Güney Amerika gezisi hakkında da bilgi verdi.
(A.A)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri