Erdoğan: Kİm ne derse desin kervan yürüyor

Erdoğan Koç Holding'in Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm tesislerinin açılışına katılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koç Holding'in Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm tesislerinin açılışına katılıyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye olarak büyük bir gurur gününü yaşıyoruz. Toplamda yaklaşık 10 milyar dolar gibi bir yatırım olarak değerlendirmek mümkün. Türkiye'de şu ana kadar tek kalemde yapılmış en büyük sanayi yatırımını hizmete alıyoruz. Bu bizim ve ülkemiz için de büyük bir iftihar kaynağıdır. Tüpraş'a gönülden teşekkür ediyorum.

Bu ve benzeri yatırımlarla Türkiye enerjiye yön veren bir ülke haline gelecektir. Bu yatırımın farklı bir anlamı daha var. Bir süredir Türkiye ekonomisine yönelik içerde ve dışarda belli çevrelerin sistematik algı operasyonu yürüttüğünü görüyoruz. Bazı dergi gazete ve televizyonlar ve uluslararası çevreler gerçek dışı bir algı yerleştirmeye çalışıyorlar. Bütün bu saldırılara ve operasyonlara rağmen Türkiye tarihindeki en büyük sanayi tesisisin, 3 milyar dolarlık bir tesisin açılışını gerçekleştiriyor olması çok önemlidir son derece manidardır. Kİm ne derse desin kervan yürüyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri