Erdoğan: Kılıçdaroğlu destekli atladın

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun korumalarının omuzlarında barikatı aşmasıyla kafa buldu.

Dün Ankara'daki olaylı kutlamalara CHP vekillerle birlikte katılna Kemal Kılıçdaroğlu polisin gazlı müdalesinden etkilenmişti.

KILIÇDAROĞLU'NU KORUMALARI OMUZLADI

Korumaları ve beraberindeki vekillerle birlikte polis barikatını aşmaya çalışna Kılıçdaroğlu, bu esnada polisin göstericiler için kullanmış olduğu biber gazından nasibini almıştı. Barikatı aşmak için CHP'li vekillerle birlikte polise direnen Kılıçdaroğlu, bir ara kendisini korumalarının omuzlarında bulmuştu.

"CHP KAFASI TAM DA BU KAFADIR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmada, dün Ankara'da yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'nin amacının cumhuriyeti kutlamak olmadığını belirten Erdoğan; "Siz her yeri kendiniz için bu şekilde terörize etme hakkına sahip değilsiniz. İstanbul İl Başkanı subaylara dönüp 'Sizin korumanız gereken Cumhuriyete biz sahip çıkıyoruz' diyor. Bununla kalmayıp çeşitli davalardan tutuklu olan subayların esir alındığını iddia ediyor. İşte anlatmaya çalıştığım CHP kafası tam da bu kafadır" dedi.

"DETEKLİ ATLADI BRAVO"

Kılıçdaroğlu'nun polis barikatını aşmak için korumalarının omuzuna çıkmasına da değinen Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Kılıçdaroğlu dün iki engel atladı. Destekli atladı. Bravo. Bununla övünebilir. Başka da övüneceği bir şey yok."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri