Erdoğan: Çılgına döndüm

Adana'da vatandaşlara hitap eden Erdoğan "Suçluymuş gibi, düşmanmış gibi TIR'ları durdurdular. izleyince bir Başbakan olarak çılgına döndüm" dedi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Adana'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, MİT'e ait TIR'ların jandarma tarafından durdurulmasını sert bir dille eleştirdi.

Görüntüleri izleyince çılgına döndüğünü belirten Erdoğan "Adeta suçluymuş gibi, düşmanmış gibi TIR'ları durdurdular. MİT mensubu yüzbaşı ve üsteğmenimizi darp ettiler. Suriye'de Türkmenlere yardım götüren TIR'larımıza düşmanca muamele ettiler. Bunları izleyince bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Orada kim olursa olsun durduran kim olursa olsun bunlar haindir" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Pazartesi röportajları yayınlanacakmış. Bu röportajlarından sonra her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Bunların arkalarına takılan hocalar var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş. Bunlar milletimizin içine fitneyi soktular. Aileleri dağıttılar. Ablalar 15 gün gece-gündüz çalışmaya var mıyız?

"BAŞBAKAN OLARAK ÇILGINA DÖNDÜM"

Geçen ay MİT'in TIR'ları Adana'da durduruldu. Adeta suçluymuş gibi, düşmanmış gibi TIR'ları durdurdular. MİT mensubu yüzbaşı ve üsteğmenimizi darp ettiler. Suriye'de Türkmenlere yardım götüren TIR'larımıza düşmanca muamele ettiler. Bunları izleyince bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Orada kim olursa olsun durduran kim olursa olsun bunlar haindir. Sana 'MİT'in elemanıyım' diyecek, sen onları kelepçeleyip, tekmeleyip üzerine basacaksın. Bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Ahlaksızlar

"ORAYA GELEN SAVCI PARALEL YAPI"

Oraya gelen savcı paralel yapı. Biz bunlara müdahale edince CHP, MHP rahatsız olmuş. Hepsi de yanına toplandı. MİT kimin? Hangi milliyetçiydin. Türkmenlere yardım gitsin diye bize gönderen siz değil miydiniz MHP? Bu MHP'nin milliyetçiliği falan yok. Yanlışa oy verilmez. Bunların ülkemize kazandıracağı hiçbir şey yok.

"FETRET DÖNEMİ VAR"

Bir fetret dönemi var. Bu dönemi aşmamız lazım. Biz kimlik siyaseti yapan bir parti değiliz. Biz beni yaradan Allah sizleri de yarattığı için sizi seviyoruz. 77 milyonun partisiyiz. Bölgesel, etnik, dinsel milliyetçilik yok, eser milliyetçiliği var. Tek millet, tek bayrak, tek devlet… Paralel yapıya, paralel devlete müsamaha yok. Bunlar çökecek. Bunların inlerine giriyoruz.

"17 ARALIK İYİ Kİ OLDU"

17 Aralık, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların yüzleri ortaya çıktı. Bütün ekiplerimizle bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiğinde yapacağız. Vandallara, kasetlere, sokak eylemlerine bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

"NE ÇİLELER ÇEKTİLER"

Başörtülü kızlarımızı okullara almadılar, katsayı çıkardılar, erkeği de kızı da almadılar. Ne oldu? 4+4+4 başladı mı? Başladı. 444 kod numarası. Katsayı da kalktı. Meslek liseliler de imam hatipliler de istediği liseye gidebilecek mi? Ayrımcılık var mı? Daha önce bundan ne çileler çektiler ya…

"BANA DA 'ÖLÜ YIKAYICISI MI OLACAKSIN' DİYORLARDI"

Bunlar benim imam hatipli kızlarıma 'Siz ancak ölü yıkayıcısı olursunuz' diyorlardı. Ben imam hatipte okurken bana da 'siz ölü yıkayıcısı mı olmaya geldiniz' diyorlardı. Ama o ölü yıkayıcısı mı olacaksın dedikleri kişi başbakan oldu.

"ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

Az mı zulmettiler. Said-i Nursi ne güzel diyor: Zalimler için yaşasın cehennem… aynı şeyi söylüyorsunuz. Onları ancak cehennem paklar. Verecekler hesabını. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste… Çıkacak…

"YAVRULARINIZI BUNLARDAN ÇEKİN ALIN"

Bunların dershanalerinden, okullarından, yurtlarından yavrularınızı çekin alın. Bunların yayın organlarını kesinlikle evlerinize sokmayın. Burandan beslendiler. Bu dersi vermeniz lazım. Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bu isyanı yapanlara en büyük dersi biz vereceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden daha güçlü değiller, bu dersi alacaklar, onun için el ele vereceğiz.

"BEYMEN DİYE BİR MARKA VAR"

Beymen diye bir marka sokakları terörize edenlere kapılarını açmış. İsmini anmayacaktım ama iş artık bu noktaya geldi. Aklı başında bir iş adamı sokaları terörize edenlerin yanında yer alır mı? Bunun mağazalarından alışveriş yapmayın. Sivil iradenizi ve direnişini bunlara karşı gösterin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri