Erdoğan Bayraktar’ın Oğlu, Meclis Komisyonuna İfade Verdi

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, İstanbul Adliyesi’nde eski bakan Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ı dinledi. Bayraktar’ın avukatı, müvekkilinin...

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, İstanbul Adliyesi’nde eski bakan Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ı dinledi. Bayraktar’ın avukatı, müvekkilinin çağrıya uyarak bilgi vermek üzere geldiğini söyledi.

İki AK Parti bir CHP’li milletvekilinden oluşan heyet, 17 Aralık yolsuzluk soruşturması şüphelilerini dinlemeye devam ediyor. Komisyon, bugün de eski bakan Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abrullah Oğuz Bayraktar’ı dinledi. Sabah saatlerinde adliyeye gelen Bayraktar, yaklaşık 1 saat komisyon odasında kaldı. Bayraktar daha sonra adliye otoparkından ayrıldı.

‘CİHAN VARSA KONUŞMAM’

Bu arada Bayraktar’ın avukatı Fatih Erdöl, adliye önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Gazetecilerin bulunduğu yere gelen Erdöl, diğer basın mensuplarıyla birlikte Cihan logolu mikrofonu ile bekleyen muhabiri görünce, “Cihan varsa konuşmam.” dedi. Cihan muhabirinin, “Ne fark edecek ki?” demesi üzerine avukat Erdöl, “Sen varsan konuşmam.” cevabını verdi. Cihan muhabiri herkese söyleyeceği şeyi kendisinin de çekeceğini söylemesi üzerine Erdöl, “O zaman açıklama yapmayacağım. Siz ayrılırsanız kısa bir açıklama yapacağım.” diye konuştu. Bunun üzerine Cihan muhabiri de, “Tamam çeksin arkadaşlar, sorun değil.” diyerek görüntü almadı.

Avukat Erdöl, açıklamasında, “Müvekkilimiz Oğuz Bayraktar komisyonun çağrısına uyarak geldi, kendisinin bilgisine başvuruldu. Bu dosyayla ilgili hukuka aykırılık teşkil edebilecek hiçbir husus yok. Biz de zaten ifade verdik." diye konuştu. Erdöl, müvekkiline nelerin sorulduğu sorusuna ise cevap vermedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri