Erdoğan: Bahçeli niye kızıyor anlamıyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün partisinin MKYK toplantısında, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisine yönelik bayrak tepkisine cevap verdi.

Başbakan Erdoğan "Sayın Bahçeli niye kızıyor anlamıyorum. Adı üstünde, milli iradeye saygı mitingi. Biz milli iradeye saygılı herkesi davet ettik. İsteyen de gelir mitinge katılır. Onlar da kendiliklerinden gelip katıldılar" yanıtını verdi.
BAHÇELİ: ARTIK DUR
MHP Lideri Bahçeli ise Nallıhan'daki Şehitler Parkı'nın açılışında konuştu: "Türkiye'nin varlığı, Türk milletinin geleceği şuurunu kaybetmiş birisinin elinde oyuncak olamaz, olmamalıdır. Kendisiyle birlikte partisini ve ülkemizi dipsiz bir çukura çeken Başbakan'a ‘dur' demek milli ve manevi bir vecibesidir."
"BAŞBAKAN HEPİMİZİ BUNALTMIŞTIR"
Türkiye'nin tehlikeli bir dönemeçten geçtiği uyarısında da bulunan Bahçeli, "Türkiye'yi Taksim Gezi Parkı 'na kilitleyen Başbakan ve hükümeti hepimizi bunaltmıştır. Başbakan Erdoğan artık herkesin önüne kendini koyan bir hüviyete bürünmüştür. Türkiye korku ve kaygı verici bir sürecin en karanlık dönemecindedir. Sokaklar huzursuzdur, haneler sıkıntılıdır. Başbakan ise kendi derdine düşmüştür."diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri