Erdem: Yenilginin mazereti olmaz

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem Göztepe yenilgisi ile ilgili olarak “Yenilginin mazereti ve yorumu olamaz” dedi.

Anadolu Selçukluspor  Teknik Direktörü İlker Erdem Göztepe yenilgisi ile ilgili olarak “Yenilginin mazereti ve yorumu olamaz” dedi. Erdem takımın mücadelesinden memnun olduğunu ve maçın hakemi hakkında da biraz daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 21.hafta maçında deplasmanda lig 2.’si Göztepe’ye 3-1 yenildi. Yeşil-beyazlı ekip maçın 19.dakikasında Yaser Hacımustafaoğlu’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Anadolu Selçukluspor 10 kişi kalmasına rağmen 31. dakikada Emrah Çetin ile 1-0 öne geçti. Ancak güçlü rakibi karşısında 10 kişi mücadele etmekte zorlanan yeşil-beyazlı ekip bu üstünlüğünü fazla koruyamadı ve karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı be yenilgi ile 21 puanda kaldı ve sıralamada 1 basamak geriye düşerek haftayı 16. sırada tamamladı.

MÜCADELEDEN MEMNUNUM
Göztepe maçı sonrasında gazetemize değerlendirme de bulunan Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem “Yenilginin mazereti ve yorumu olamaz” dedi. Erdem takımın mücadelesinden memnun olduğunu ve maçın hakemi hakkında da biraz daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti İlker Erdem, “Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok.  Deplasmanda Göztepe gibi güçlü bir ekibe karşı oynuyorsunuz.  Uzatmalar dahil 75 dakika 10 kişi oynadık. 10 kişiyken golü bulduk. Ancak deplasmanda ve güçlü bir rakibe karşı yapılabilecek her şeyi oyuncularım yaptı. Galibiyet için gitmiştik. Ancak olmadı. Fakat oyuncularımın mücadelesinden sahadaki hırslarından memnunum. Daha önce işimizin zor olduğunu söylemiştim. Bizim işimiz bu zorlukları kolay hale getirmek. Bunun için çalışıyoruz.  Oyuncularımın takıma olma adına verdiği sinyaller çok olumlu ilerisi için bir ışık var. Sıralamada bir basamak geriye düştük. Bundan sonraki maçlarda da aynı hırs ve istekle mücadele ederek istediğimiz puanları toplayacağız” dedi.

SADECE BİRAZ DİKKAT
Maçın hakemi ile ilgili olarak konuşan  Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem, “ hakemi yenilgimize mazeret olarak görmüyorum ve söylemiyorum. Sadece biraz daha dikkatli olabilirdi diyorum. Pozisyonda takdir hakkı onundu. Oda takdirini o şekilde kullandı. Ancak biz bunu yenilgimize mazeret olarak göstermiyoruz” ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri