Erdal'dan dobra dobra

Erdal Kılıçaslan, ilk deplasman galibiyetini Kasımpaşa ile oynayacakları maçta alacaklarına inandığını söyledi.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte yakalanan çıkışın Sivasspor önünde alınan farklı galibiyetle devam ettiğini bildiren Erdal Kılıçaslan, ilk deplasman galibiyetini Kasımpaşa  ile oynayacakları maçta alacaklarına inandığını söyledi.

HOCANIN KATKISI BÜYÜK
Torku Konyaspor'un son haftalardaki çıkışını değerlendiren  Erdal Kılıçaslan, "Takımdaki son haftalarda yaşanan değişimin nedenleri arasında hocamızın yaptığı katkıda önemli ama takım olarak çok iyi çalışmamız, özverili davranmamız, birlik-beraberliğimiz, arkadaşlığımızda yakaladığımız çıkışın en önemli sebeplerinin başında geliyor. Arkadaşlığımız gerçekten her kulübe örnek olacak şekilde. Bütün bu olumlu etkenleri Mesut hocamızın gelişiyle birlikte daha da pozitif hale getirdik. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını da aldığımız başarılı sonuçlarla toplamaya başladık" diye konuştu.

KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK
İyi futbollarının Fenerbahçe maçında da oyuna yansıdığını ancak sonuç alamadıklarını sözlerine ekleyen Erdal Kılıçaslan, "Fenerbahçe deplasmanından puansız dönmemize gerçekten çok üzüldük. Ama bunun telafisini Sivasspor maçında yaptığımıza inanıyoruz. Oynayan-oynamayan herkes gerçekten Sivasspor karşılaşmasını kazanmayı çok istedi. Kararlı duruşumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıttığımız içinde 3 puanı aldığımızı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

TARAFTAR MUHTEŞEMDİ
Taraftarların maça gösterdiği ilgiye ve verdikleri desteğe de teşekkür eden tecrübeli oyuncu Erdal Kılıçaslan, "Ben böyle güzel atmosferlerde çok oynama fırsatı bulan biriyim. Taraftarımız Sivasspor maçında muhteşemdi. Tıpkı eski günlerde olduğu gibi. İnşallah bunun devamını getirirler. Böyle olacağına da inanıyoruz" derken, Sivasspor maçı sonrasında erkenden soyunma odasına girdiği için aldığı tepkilerle ilgili olarakta "Bunun için gerçekten üzgünüm. O sevinci bende taraftarlarımızla birlikte yaşamak isterdim. Ama maçta bir rahatsızlık yaşadığım için soyunma odasına erken girme gereğini hissettim. Bunun için bir kez daha özür diliyorum. Ama Konyaspor için her zaman elimden gelenin en iyisini vermek için çalıştığımı herkes biliyor" görüşlerine yer verdi.

KASIMPAŞA MAÇI ÖNEMLİ
Yarın deplasmanda oynanacak Kasımpaşa A.Ş. maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Erdal Kılıçaslan, "İç sahadaki başarılı performansımızı artık deplasmanda da tekrarlamak istiyoruz. Konyaspor'un bir an önce layık olduğu yere getireceğimize inanıyoruz. O yüzden inşallah Kasımpaşa A.Ş. karşısında ilk deplasman galibiyetimizi alacağımıza da inanıyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri