Erdal Tozoğlu adaylığını açıkladı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, projelerini anlattı.

16 -17 Şubat tarihlerinde Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nde gerçekleştirilecek olan 17. olağan genel kurulu öncesi adaylığını açıklayan Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, "Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Olarak iki yılda bir tekrarlanan seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin ülkemize, milletimize, Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Aday tanıtım toplantısına Makine Mühendisleri Konya Şubesi oda danışmanlar kurulu, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"BU GÖREVİ SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÜSTLENECEĞİM"

Oda seçimlerinde aday olan Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, "Bugüne kadar Konya şubemizin ve meslektaşlarımızın saygınlığını ve etkinliğini arttıran, geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına, danışmanlar kurulu üyelerimize ve tüm oda çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. 2012 yılından bu yana, yönetim kurullarında farklı görevlerde bulunduğum şubemize, başkan adayı olarak beni layık gören Meslekte Birlik Grubu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Üzerime aldığım bu görevi, sorumluluk bilinci ile en iyi şekilde yapacağımın inancındayım" ifadelerini kullandı.

"YALNIZCA ÜYEMİZE HESAP VERECEĞİZ"

"Makina Mühendisleri Odası Konya Şubemize kayıtlı 3300 ün üzerinde üyemiz bulunmakta" diyen Tozoğlu, "Üyelerimiz, Savunma Sanayi, Yazılım, Makina İmalat, Enerji, İklimlendirme gibi daha birçok konuda uzmanlaşmış ve Şehrimizin gelişmesinde etkin rol oynamaktadırlar. Böyle bir meslek grubuna hizmet etmek bizim için onur olacaktır. Mesleğimiz, teknolojinin hızla evrildiği, yeniliklerin ve değişimlerin sıklıkla yaşandığı bir alandır. Bu nedenle, meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap verilmek ve Makina Mühendisleri Odası’nın daha da güçlendirilmesi için elimizden geldiğince çalışacağız. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de teknik konuların yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle de üyelerimiz ve aileleri ile bir arada olacağız. Farklı sektörden temsilcilerin yer alacağı yönetimimizle, üyesine rağmen değil, üyesi ile birlikte karar alan, üyesi ile birlikte yöneten ve yalnızca üyesine hesap veren bir yönetim anlayışıyla yola çıkacağız" dedi.

Son olarak Erdal Tozoğlu, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü odada yapılacak Genel Kurula katılmaya ve 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde destek görmeye tüm oda üyelerini davet etti.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri