Erdal Kaya iddialı gidiyor

Almanyanın Hof kentinde 13-16 kasım tarihleri arasında yapılacak olan Uluslar arası Kick-Boks Şampiyonasında Konyalı sporcu Erdal Kaya milli takım forması giyecek. Kaya 69 kgda ülkemizi temsil edecek.
 30 yakın ülkenin katıldığı turnuvada milli takım forması giyerek hem ülkemizi hem de Konya’yı temsil edecek Erdal Kaya Türkiye’ye madalya ile döneceğini söyledi.
En büyük amacının İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı göndere çektirmek olduğunu söyleyen başarılı sporcu Erdal Kaya, “ Bu şampiyonaya yoğun bir tempo ile hazırlandım. Antrenörlerim Hamdi Yiğit, Ahmet Gündüz, Hakkı Mermer ve İdris Aydın nezaretinde çalıştım. Bu çalışmalarda Hasan Oğuz hocam da sağolsun beni yalnız bırakmadı. Almanya’da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedefim türkün gücünü dünyaya göstermek şanlı marşımızı okutmak ve Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek. Antrenmanlarımın çok verimli geçtiğine inanıyorum. Karşılaşmalardaki hava daha farklı olacaktır. Milli formayı sırtıma giydiğim zaman üzerime aldığım yükün  daha fazla farkında olacağımı biliyorum. İnşallah bu şampiyonadan madalya ile dönerek beni sevenleri ve Türk spor kamuoyunu  gururlandırırım. Bu şampiyona ile birlikte hedefim dünya dereceleri elde etmek. Bana destek olan Hüseyin Eşgin, Osman Zabunoğlu ve Salih Aydın’a ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu   
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri