Erciyessporlu Futbolcuların Balık Keyfi

Kayseri Erciyesspor’un Portekizli futbolcusu Arnaldo Edi Lopes da Silva Edinho, Cardoso ve Costa bir balıkçıda balık keyfi yaptı. Kayserililerin büyük ilgi gösterdiği futbolcular, kendi elleriyle de balık pişirdiler.Sivas Caddesi üzerinde hizmet...

Kayseri Erciyesspor’un Portekizli futbolcusu Arnaldo Edi Lopes da Silva Edinho, Cardoso ve Costa bir balıkçıda balık keyfi yaptı. Kayserililerin büyük ilgi gösterdiği futbolcular, kendi elleriyle de balık pişirdiler.

Sivas Caddesi üzerinde hizmet veren İstanbul Balıkçısı’nda gece geç saatlerde bir araya gelen futbolcular, İstanbul Balıkçısı balık ızgara ustası Alim Çetin tarafından özel hazırlanan lagos, mezgit ve levrek balıklarının tadına baktı.

Sipariş verdikleri balıklarının pişmesini beklerken bir ara balık ızgara ustası Alim Çetin’in yanına gelerek birlikte fotoğraf çektiren Kayseri Erciyesspor’lu golcü futbolcu Edinho, Kayseri’de balık kültürünün bu kadar gelişmiş olmasının sevindirici olduğunu belirterek, Portekiz’de yaşadığı zamanlarda da ilk tercihleri arasında balık tüketmek olduğunu vurguladı. Edinho, kendi elleriyle de balık pişirdi.

Salon Şefi Dilaver Uyar’ın yaptığı balık servisinin ardından kiremitte helva tarama tatlısının da tadına bakan futbolcular lezzetli balıklar eşliğinde keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri