Erciyes mesaisi başladı

Konyaspor'da, PTT 1. Ligin 12. hafta kapanış maçında, pazartesi günü lider Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki akşam yapılan antrenmanla başladı

Torku Konyaspor'da, PTT 1. Ligin 12. hafta kapanış maçında, pazartesi günü lider Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki akşam yapılan antrenmanla başladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerindeki çalışmaya Semih Aydilek, İshak Çakmak ve Ümit Milli takımında bulunan Ömer Ali Şahiner katılmadı. Futbolcuların morallerinin iyi göründüğü antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından gruplara ayrılan oyuncular koşu çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.  

Kartallar, dün ise, sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere; kondisyon ve teknik-taktik çalışması yaptılar. Hafta boyunca antrenmanları taktik çalışmalarla sürdürecek olman Tortu Konyaspor’da hazırlıklar Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Ümit milli takımda bulunan Ömer Ali Şahiner ise muhtemelen bugün akşam Konya’ya dönecek ve Cuma günü takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Torku Konyaspor’da, Ali Turan ve Erkan Sekman’ın oynayacak durumda olması teknik adamları sevindirirken, planlar ise 3 puan üzerine yapılıyor.. Dahası, yeşil-beyazlı takımda yönetici,i teknik adamlar ve futbolcular 3 puanda birleştiler. Erciyesspor’u yenerek yeni bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını açıklayan basın sözcüsü İbrahim  Çınar ile teknik direktör Hüsnü Özkara, ilk yarıda kalan 6 maçı en az puan kaybıyla kapatmak istediklerini sözlerine eklediler. Torku Konyaspor ilk yarıda kalan 6 hafta da sırasıyla; iç sahada Erciyesspor, Karşıyaka ve Şanlıurfa ve deplasmanda da Adanaspor, Manisaspor ve Ankaragücü ile karşılaşacak.

ÖZKÖYLÜ: KONYASPOR HEDEFLİ BİR TAKIM

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Hacı Boydak Tesisleri’nde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve düz koşu yaptı. Ligin zirvesinde kalmak istediklerini vurgulayan Özköylü, “Özellikle son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettiğimiz puanlar belki bizim şuanda lig yarışında çok önde olmamızı sağlayabilirdi ama demek ki hatalar yapmışız ki bu puanları kaybettik ve bunun telafisini yapmak durumundayız. Şuan hala ligin üst sıralarındayız ve mümkün olduğu kadar burada kalıcı olmak istiyoruz. Bu kolay değil. Bu lig çok zorlu. Çok hedefi olan takım var. Çok iyi mücadele ve keyifli maçlar oluyor. Herkes kazanmak istiyor. Bizde bu maçlarda daha güçlü olmak ve kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Ligde hiçbir takımın bu takımı yeneriz deme şansı yok. Konyaspor'da hedefi olan bir takım. Onlarda çıkış arıyorlar. Bizde ligin zirvesinde olan bir takım olarak oradaki yerimizi korumak istiyoruz. Bu amaçla maça 3 puan için çıkacağız. Keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz. İnşallah başarılı oluruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri