Erciyes alarmı

Spor Toto Lig'de 7. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da son çalışma bugün yapılacak. Lig'de sadece 2 galibiyeti bulunan yeşil-beyazlı camida Erciyes maçını kazanmak için seferberlik ilan edildi

Spor Toto Süper ligin 7. haftasında, Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmanda futbolcuların hırslı olması dikkat çekti. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Kaptan Erdal Kılıçaslan'ın bir süre fizyoterapist Ahmet Bayrak eşliğinde koşu yaptığı ve sonrasında tesislere geçerek tedavi olduğu antrenman çabukluk ve top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman gruplar halinde savunma ve hücum organizasyonları üzerine yapılan çalışma ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Dünde tesislerde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün basına kapalı olarak gerçekleştirecekleri çalışmada, Gaziantepspor maçının taktiğini deneyecekler. Torku Konyaspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta. Teknik adamlar, futbolcuların Erciyesspor maçına en iyi şekilde konsantre olabilmeleri için moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vermekte. Torku Konyaspor’un son transferi Da Silva Ramos’un rahatsızlığının geçtiği ve takımla birlikte çalışmalara katıldığı gözlendi. Antrenman eksiği bulunan ve tam hazır olmayan Ramos’un Erciyes maçı kadrosunda yer alıp almayacağına teknik adamlar karar verecek. Sakatlığı tamamen geçen ve Trabzon maçında ikinci yarıda oyuna giren Mehmet Güven ise, ilk 11’de görev yapacak. Teknik adamların forvette de Gekas’a görev vermesi beklenmekte.

KAYSERİ ERCİYES CEPHESİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında karşılaşacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hacı Boydak Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcular antrenmanda düz koşu, pas ve güç çalışması yaptı. Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, önümüzdeki haftanın milli takım arası olduğunu hatırlatarak, "Ondan sonra 2 haftalık bir hazırlık dönemi bizim adımıza iyi olacak. Çünkü açıkçası böyle bir zamana ihtiyacımız var. Bakıldığı zaman bir önceki milli takım arasından sonra her geçen gün biraz daha iyi oynayan bir Kayseri Erciyesspor’u sahada görüyoruz. Bu diğer takımlar içinde geçerli. Konyaspor geçen yıl PTT 1. Lig'inde bizimle oynayan bir takımdı. Bakıldığı zaman lig şuan sanki her iki takım için veya o puanlara yakın olan takımlar için tekrar yeniden başlamış bir seviyeye geldi. Alınacak her puan çok önemli. Biz son 3 haftadaki çizgimizi devam ettirip, Konyaspor maçından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Bu karşılaşmada eksik olan oyuncularımız olacak. İnşallah bu karşılaşmada bizim adımıza iyi geçer. Ondan sonraki süreci de iyi bir şekilde değerlendiririz” diye konuştu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Kayseri Erciyesspor maçı biletleri satışa çıktı. Yeşil-beyazlı temsilcimizin, 5 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışına başlanıldı. Sporseverler; Kapalı Tribün 40 TL, Maraton Tribün 20 TL, Yeni Yeşil
Tribün 10 TL, Eski Yeşil Tribün 5 TL, Kale Arkası Tribün 3 TL ve Misafir Takım Tribün 10 TL'den alacakları biletlerle karşılaşmayı izleyebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri