Erçetin'in istifası kabul edildi

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da sportif direktör Mesut Erçetin'in istifası kabul edildi. Mesut Erçetin’in bıraktığı göreve ise Levent Kartop getirildi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Karatay Termal 1922 Konyaspor’da sportif direktör Mesut Erçet’in istifası kabul edildi.

ERÇETİN’DEN TEŞEKKÜR

İstifa eden Mesut Erçetin görevde bulunduğu süre içerisinde kendisine güvenenlere ve destek olanlara da teşekkür etti. Erçetin: “ Kan değişiminin iyi olacağını düşünerek kendi inisiyatifimle istifa ettim. Başta Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk olmak üzere 2. Başkan Ekrem Coşkun’a Başkan yardımcısı Zahir Renklibay’a ve 1922 Konyaspor yönetimine teşekkür ediyorum. 1922 Konyaspor ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalayacaktır bundan hiç şüphem yok. Kalan haftalar için kulübüme başarılar diliyorum. Bundan sonrası için düşüncelerim planlarım var tabi ki. Bunu da ilerlyen günlerde kamuoyu il paylaşacağım” dedi.

1922 KONYASPOR’DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Mesut erçetin’in istifası ile ilgili olarak Karatay Termal 1922 Konyaspor’dan açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “11 Ocak tarihi itibarıyla Sportif Direktör Mesut Erçetin ile yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırma kararı vermiş bulunmaktayız. Sportif Direktör Mesut Erçetin'e takımımıza hizmetleri, emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”

YENİ SPORTİF DİREKTÖR LEVENT KARTOP

Yavru Kartal’da Mesut Erçetin’in bıraktığı sportif direktörlük görevine Levent Kartop getirildi.

1922 Konyaspor İttifak Holding Konyaspor'da geçmiş dönemlerde forma giyen Levent Kartop ile Tatlıcak tesislerinde Kulüp Başkanı Mustafa Çalıcı'nın katıldığı tören ile sözleşme imzaladı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Çalıcı "Daha önce İttifak Holding Konyaspor'umuzda ve çeşitli kulüplerde görev yapan Konya'mızı ve camiamızı çok iyi tanıyan ve camiamıza büyük hizmetlerde bulunan Levent Kartop Sportif Direktör olarak camiamıza hizmet edecektir. Levent Kartop hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Yeni Sportif Direktör Levent Kartop ise yaptığı açıklamada "Daha önce hizmet ettiğim Konyaspor kulübünün pilot takımı Karatay Termal 1922 Konyaspor'da göreve başlamaktan mutluluk duyuyorum Konya Şehrini ve camiamızı çok iyi biliyorum . İnşallah daha önceki hizmetlerim gibi bundan sonraki görevimde de takımımızı en iyi yerlere getirmek için mesai harcayacağız . Amacım önceden de olduğu gibi takımımıza hiç bir beklenti içinde olmadan aidiyet duygusuyla hizmet vermek inşallah her iki taraf içinde hayırlı olur "dedi .

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri