Erbil: Güney Amerika’da Keşfedilmeyi Bekleyen Bir Pazar Var

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, Güney Amerika’da keşfedilmeyi bekleyen bir pazar olduğunu bildirdi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, Güney Amerika’da keşfedilmeyi bekleyen bir pazar olduğunu bildirdi. MTSO organizasyonuyla Brezilya ve Arjantin’e düzenlenen iş ve inceleme gezisine katılan heyet, yarın Türkiye’ye dönecek. Erbil, Brezilya’nın Sao Paulo ve Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te 10 gün süren incelemelerini tamamladıklarını söyledi. Bu iş ve inceleme gezisinden Türkiye’ye umutla döndüklerini dile getiren Erbil, 10 gün süren gezinin Manisa heyeti için oldukça olumlu geçtiğini kaydetti.

Murat Erbil, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Güney Amerika’da keşfedilmeyi bekleyen bir pazar olduğunu gördük. Geziye katılan işadamlarımız, bu pazarı yerinde görme ve inceleme şansını buldu. Sao Paulo ve Buenos Aires’te oldukça yakın ilgiyle karşılandık. Buenos Aires büyükelçimizin bizleri evinde ağırlaması, ekibimiz için büyük bir onur oldu. Bu görüşmelerin hemen ardından ticari bağlantıların bir anda oluşması mümkün değil. Bu geziye katılan arkadaşlarımız iki ülkede ticaretin nasıl olduğu, nelere dikkat edilmesi gerektiği ve buna benzer birçok konuda bilgi sahibi oldu. Edindiğimiz bu bilgileri de ülkemize döndüğümüzde işadamları arkadaşlarımızla paylaşacağız. Bizler burada ticaret ateşinin ilk kıvılcımlarını yaktığımızı düşünüyoruz.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri