Erayman: Hainler gerekli cevabı aldı

Konya Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İbrahim Erayman 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Konya Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İbrahim Erayman 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erayman mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca değişik gerekçe ve anlayışlarla demokrasiyi, ülkemizin geleceğini, Aziz Milletimizin egemenliğini gasp etmeye çalışan emperyalist güçlerin güdümüyle kalkışmalar, ihtilaller, darbelere ve muhtıralara şahit olmuştur.

En son 8 yıl önce 15 Temmuz 2016’da uzun zamandır devlet ve kademelerinde örgütlenerek, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı Türk milletinin egemenliğini milletten alıp, kendi hain planlarına aracı yapmak adına iş birliği içinde oldukları gayri milli unsurların da desteğiyle fetö terör örgütü üyeleri ve yandaşları, kahraman ordumuzun içerisinde yuvalanmış hain odakları da kullanarak, Türk milletine ve egemenliğine topyekün silahla saldırmıştır. Bu hainlere karşı aziz milletimiz genci, yaşlısı, kadını, erkeği demeden o gece egemenliğine, demokrasisine ve devletine olan bağlılığıyla her türlü saldırıya canı pahasına karşı gelmiş, sonuçta da bu hainler hak ettikleri cezayı almıştır.

İhaneti ve zaferi gördüğümüz 15 Temmuz gecesi bu milletin ferasetini test eden hain fetö üyeleri ve yandaşları gerekli cevabı da almışlardır, her zaman alacaklardır.

Bu anlayışla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzde vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anarken, Türk hekimleri olarak her zaman milletimizden, demokrasiden, milli egemenlikten, hak ve adalet anlayışından yana olan tavrımızı koruyacağımızın bilinmesini isteriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri