Enntepe Alışveriş Merkezi 1.yaşını kutladı

Konya'nın en yeni ve prestijli Alışveriş Merkezi Enntepe, 1.yaşını Ennfest Alışveriş Festivali ile kutladı.

24-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen festivalde; atölye çalışmaları, workshoplar, sanat gösterileri, ödüllü yarışmalar yer aldı. Festival coşku ve yoğun katılımın sağlandığı Merve Özbey konseri ile sona erdi. Festival sürecini değerlendiren Enntepe Alışveriş Merkezi Yatırımcılarından Burak Dağlı, “Öncelikli olarak alışveriş merkezimizin yatırımcısı rahmetli ağabeyimiz Aydın Olgun’u sevgiyle ve rahmetle anarak sözlerime başlamak istiyorum.

Ayrıca geçen yıl açılış dönemimizde şehit olan askerimiz Musa Esad Kaya’ya Allah’tan rahmet, milletimize tekrar başsağlığı diliyorum. Enntepe ailesi olarak birinci yılımızı kutlamanın heyecan ve coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Şehrimizde alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşamın gelişmesi için de yoğun çaba ve gayret gösteriyoruz. Festival süresince bizimle olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Enntepe Alışveriş Merkezi olarak her geçen gün daha büyük bir aile oluyoruz” dedi. Düzenlenen konserde izleyicilere ve Merve Özbey'e teşekkür eden Dağlı, “Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız ve birinci yaşımızı kutlamanın heyecan ve coşkusunu bizimle birlikte yaşadığımız için tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Sanatçımıza da geçen yıl şehit haberinden sonra ertelediğimiz programından sonra bugün tekrar bizimle birlikte olduğu için şükranlarımı sunuyorum” diyee konuştu. Enntepe Alışveriş Merkezi yönetimi festival sonrasında da çeşitli etkinliklerle misafirlerine güzel anlar yaşatmaya devam edeceklerini iletti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri