Enntepe Alışveriş Merkezi 1. yaşını alışveriş festivali ile kutluyor

Enntepe Alışveriş Merkezi birinci yılını coşkuyla kutlayacağı Ennfest yarın başlıyor. Konya'nın en gözde ve prestijli alışveriş merkezlerinden biri olan Enntepe Alışveriş Merkezi, birinci yılını büyük bir alışveriş festivali ile kutluyor.

Ennfest adı altında düzenlenen bu özel etkinlik, 24-31 Ağustos tarihleri arasında ziyaretçilerine dolu dolu sekiz gün yaşatacak. Festivalde alışveriş severler ve eğlence tutkunları için birçok etkinlik ve aktivite yer alacak. Atölye çalışmaları, workshoplar, ödüllü yarışmalar, sanat etkinlikleri ve düzenlenecek konser ile ziyaretçilere eğlence dolu bir hafta geçirecek. Festival boyunca, Enntepe Alışveriş Merkezi'nin sunduğu özel indirimler ve kampanyalar da alışveriş severlerle buluşacak.

Ayrıca, Anadolu'nun en büyük eğlence merkezi olarak kabul edilen Ennjoy Eğlence Merkezi, festival süresince çocuklar ve gençler için çeşitli oyun alanları, eğlence parkurları ve birbirinden güzel hediye sürprizleri sunacak. Enntepe Alışveriş Merkezi'nin birinci yıl dönümünü unutulmaz kılmayı hedefleyen bu festival, Konyalıları ve çevre illerden gelen misafirler için keyifli bir deneyim sunacak. Enntepe Alışveriş Merkezinden yapılan açıklamada Tüm Konyalıları ve bölge halkını bu büyük alışveriş festivaline davet edilerek, “ Unutulmaz bir alışveriş ve eğlence deneyimi için 24-31 Ağustos tarihleri arasında Enntepe Alışveriş Merkezi'nde buluşalım.” İfadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri